22 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με… συντροφιά το Καμπιονάτο

Καμπιονάτο

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Bethoop και καλή μας αρχή. Είμαι ο Μιχάλης Μουταφίδης και από δω και πέρα θα τα λέμε σε καθημερινή φάση από αυτή εδώ την… γωνίτσα.

Βασική μας ενασχόληση θα είναι η Ιταλία, σε Serie A και Serie B. Βέβαια θα ασχολούμαστε και με τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου τουλάχιστον θεωρώ ότι υπάρχει κάποια στοιχηματική ευκαιρία. Το Καμπιονάτο το παρακολουθώ και το διαβάζω αρκετά χρόνια, είναι το αγαπημένο μου πρωτάθλημα και ειδικά στην μεγάλη κατηγορία θεωρώ ότι θα τα πάμε πολύ καλά στοιχηματικά. 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και η δική μου ενασχόληση με το χώρο, ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν και αποφάσισα να πάω σε σχολή δημοσιογραφίας. Το στοίχημα ήταν ήδη το χόμπι μου, από μικρό παιδί με ατελείωτες ώρες διαβάσματος και η αγάπη μου για τον αθλητισμό, μου έδωσε το ερέθισμα για να μπω στον κόσμο της δημοσιογραφίας. Πρώτη μου ραδιοφωνική στέγη ήταν τα Αθλητικά Νέα στους 98.7, όπου και ανέλαβα την πρώτη μου στοιχηματική εκπομπή. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε η πρόταση από τον ArenaFM(89.4) που τότε άνοιγε στην Θεσσαλονίκη. Έμεινα εκεί για πολλά χρόνια μέχρι που πέρυσι έπεσε… λουκέτο στο σταθμό. Από τότε βρίσκομαι στο radio Primo και μπορείτε να με ακούτε καθημερινά από τις 17.00 ως τις 18.00

Ασχολούμαι με αρκετά πρωταθλήματα στην Ευρώπη, μικρά και μεγάλα, είμαι κυρίως παίκτης του over και… απεχθάνομαι την Αγγλία. Μέσα στο βασικό μου παιχνίδι είναι και το live όπου θα προσπαθήσω και εγώ με την σειρά μου να βοηθήσω από την ομάδα μας στο telegram.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά από το Bethoop.gr για την εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία. Καλή μας αρχή λοιπόν…

Τα λέμε και μέσα από Facebook και Instagram

Previous Article

Zweite Liga: Προβληματική η εικόνα της Βέρντερ

Next Article

Λατινοαμερικάνικες επιλογές Σαββάτου