22 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Markopoulo Park: Αμφίρροπες κούρσες με λιγοστά φαβορί…

Καλή σας Μέρα και καλή βδομάδα να έχετε

Με 9 ενδιαφέρουσες κούρσες συνεχίζεται σήμερα (16:00) το πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο Παρκ. Ασφαλώς προς το τέλος το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο αφού σε πρώτο πλάνο θα είναι το ΣΚΟΡ 6 που αρχίζει από την 4η κούρσα όπως και το ΣΚΟΡ 4 που αρχίζει το πρώτο στην 2η κούρσα και τελειώνει στην 5η και το επόμενο αρχίζει στην 6η κούρσα και τελειώνει με το κλείσιμο της συνάντησης.

Στο τέλος της ανάλυσης των 9 σημερινών Ιπποδρομιών μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα Γκανιάν αλλά και Δίδυμα της ημέρας όπως επίσης και το καλύτερο αουτσάιντερ της συνάντησης.

Σημειώστε επίσης ότι από αύριο Τρίτη μέχρι και το Σάββατο θα σας ενημερώνουμε (και στοιχηματικά) για το μεγάλο φεστιβάλ του ROYAL ASCOT στην Αγγλία στο οποίο το πενθήμερο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 14 κλασικές ιπποδρομίες και πολύ μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

 1η Ιπποδρομία

Η ΑΙΓΛΗ (1) με κούρσα στο ενεργητικό της αναμένεται να είναι με αξιώσεις στην άφιξη με κυριότερη αντίπαλο την ΓΑΛΗΝΗ (2) που έτρεξε βελτιωμένα στην τελευταία της κούρσα. Τρίτο άλογο η ΜΠΕΪ ΓΟΥΟΤΣΙΝΓΚ (5) που έρχεται από αποχή 10 σχεδόν μηνών αλλά με καλή προετοιμασία.

: ΑΙΓΛΗ-ΓΑΛΗΝΗ- ΜΠΕΪ ΓΟΥΟΤΣΙΝΓΚ

 2η Ιπποδρομία

Αλματώδη πρόοδο έδειξε την περασμένη βδομάδα ο ΑΪΜ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΓΙΟΥ(3) και τώρα έχει την ευκαιρία να φθάσει και στην νίκη με αντίπαλο τον έμπειρο ΣΑΡΑΒΑΚΟ (2) που είναι σταθερός σε απόδοση και επίδοση. Τρίτο άλογο στην κούρσα ο γρήγορος ΠΡΟΣΙΤ (5) που αναμένεται να οδηγήσει στον ρυθμό του..

: ΑΪΜ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΓΙΟΥ-ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ-ΠΡΟΣΙΤ

 3η Ιπποδρομία

Αρκετά δύσκολη κούρσα αφού έχουμε πολλά πρωτοεμφανιζόμενα άλογα οπότε και η πρόβλεψη γίνεται δυσκολότερη. Ο ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΪΤ (4) άφησε καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του παίρνοντας την τρίτη θέση και τώρα πιο έτοιμος μπορεί να επικρατήσει. Ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ (6) θεωρείται πολύ ποιοτικό άλογο και έδειξε στην προετοιμασία του ότι είναι σε θέση να κερδίσει. Ο ΑΙΡΟΝ ΜΑΙΚ (1) έβαλε κούρσα στο ενεργητικό του και αναμένεται να τρέξει δυναμικά.

: ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΪΤ- ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ- ΑΙΡΟΝ ΜΑΙΚ

 4η Ιπποδρομία

Αρκετά δυνατή κούρσα στην απόσταση των 1.000 μέτρων και θα δώσουμε ένα προβάδισμα στον πρωτοεμφανιζόμενο αλλά καλά προετοιμασμένο  ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΣΤΑΜΠ (7)που πήρε και πλασέ θέσεις στην Αγγλία πριν πωληθεί στην Ελλάδα. Ο ΚΑΝΤΕΟ (3) έχει την εμπειρία, είναι γρήγορος και αν καταφέρει να οδηγήσει θα είναι στην άφιξη ενώ και ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (6) είναι πλέον σταθερός σε απόδοση και ικανός να κερδίσει την κούρσα. Για την έκπληξη ο ΓΟΥΟΡΙΛΥ (1) που ευνοείται στην μικρή απόσταση και στοχεύει στην νίκη.

: ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΣΤΑΜΠ- ΚΑΝΤΕΟ- ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ- ΓΟΥΟΡΙΛΥ

 5η Ιπποδρομία

Ο 4ετής ΣΕΚΟΝΤ ΛΑΒ (2) τρέχει σε πολύ ευνοϊκή απόσταση και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις την νίκη. Ο ομοπροπόνητος του ΛΕΤΟ ΔΕ ΦΕΡΣΤ (6) με κούρσες στο ενεργητικό του αυτή την φορά αναμένεται να παρουσιαστεί σε ετοιμότητα και να τρέξει στρωτά ενώ και ο ΚΑΖΜΕΡ (1) μετά την τελευταία του κούρσα δείχνει να είναι και πάλι σε φόρμα και να διεκδικά ακόμη και την νίκη.

: ΣΕΚΟΝΤ ΛΑΒ-ΛΕΤΟ ΔΕ ΦΕΡΣΤ-ΚΑΣΜΕΡ

 6η Ιπποδρομία

Η ΜΠΡΑΪΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ (2) αν και τρέχει για πρώτη φορά την απόσταση έδειξε στις μέχρι τώρα συμμετοχές της ότι είναι σε θέση να ανταπεξέλθει και να διεκδικήσει την νίκη. Η ΣΟΥΪΤ ΜΑΡΑΚΙ (5) είναι σε άριστη φόρμα, προέρχεται από νίκη και αναμένεται να βρεθεί με αξιώσεις στην άφιξη ενώ η ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (3) ευνοείται στην απόσταση και θα είναι πολύ δυνατή στο τέλος της διαδρομής.

: ΜΠΡΑΪΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ- ΣΟΥΪΤ ΜΑΡΑΚΙ- ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ

 7η Ιπποδρομία

Ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ (2) έβαλε δύο κούρσες στο ενεργητικό του και σήμερα αναμένεται να είναι απαιτητικός και να διεκδικήσει με αξιώσεις την νίκη. Ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ (4) προέρχεται από ενδεδειγμένη εμφάνιση και ακόμη πιο έτοιμος θα είναι στην άφιξη ενώ ο ΕΝΣΑΪΝ (6) σε αυτό τον όμιλο έχει την ποιότητα να τρέξει δυναμικά και να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

: ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ- ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ- ΕΝΣΑΪΝ

 8η Ιπποδρομία

Στην καλύτερη του φόρμα βρίσκεται ο ΣΟΥΪΝΛΕΪ (2) και παρά τις επιβαρύνσεις και τα 62 κιλά έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει την νίκη. Ο  ΓΙΟΥ ΝΕΒΕΡ ΚΑΝ ΤΕΛ (3) έβαλε κούρσα στο ενεργητικό του και μάλλον αυτή την φορά θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικός ενώ η ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ (4) είναι πολύ σταθερή σε απόδοση και δεν θα είναι έκπληξη ακόμη και να κερδίσει.

: ΣΟΥΪΝΛΕΪ- ΓΙΟΥ ΝΕΒΕΡ ΚΑΝ ΤΕΛ- ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ

 9η Ιπποδρομία

Ο ΑΣΤΡΕΟΣ (3) είχε ατυχίες στην προ βδομάδας επανεμφάνιση του σε ανώτερο όμιλο και σήμερα επιστρέφει σε ευνοϊκή απόσταση και θα του δώσουμε την πρώτη τύχη. Ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ (6) είναι στην καλύτερη του φόρμα και αν και είναι ο «γέρος» της παρέας σε αυτό τον όμιλο είναι ικανός για την νίκη. Ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (1) είναι σταθερός σε απόδοση και παρά τα 61 κιλά που φέρει θα είναι στην άφιξη ενώ αουτσάιντερ είναι ο ΛΑΒΣ ΦΕΡΣΤ (5) που έβαλε κούρσα στο ενεργητικό του και πλέον είναι έτοιμος για το καλύτερο.

: ΑΣΤΡΕΟΣ-ΑΛ ΧΑΜΝΤ-ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ-ΛΑΒΣ ΦΕΡΣΤ

 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΑΝΙΑΝ
2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΑΪΜ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΓΙΟΥ
8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΣΟΥΪΝΛΕΪ
 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΔΥΜΑ
5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΣΕΚΟΝΤ ΛΑΒ Χ ΛΕΤΟ ΔΕ ΦΕΡΣΤ
7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ Χ ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ
 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ
6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΜΠΡΑΪΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ
Previous Article

Ντέρμπι Ισπανία – Σουηδία που ίσως κρίνει την 1η θέση!

Next Article

Τα γκολ των 1, 2, 3 & 4 ομίλων ανά λεπτό