10 Δεκεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

La Liga: Ερωτηματικό η Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της La Liga. Από αυτές σίγουρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο President αναλύει την αναμέτρηση και κρατά τις στοιχηματικές επιλογές.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της χθες βράδυ η Σεβίλλη, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Οσασούνα. Αυτό ήταν και το σημείο που χάσαμε χθες, στην πρεμιέρα της La Liga. Από το σημερινό πρόγραμμα τα βλέμματα συγκεντρώνει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, κόντρα στη Ραγιο Βαγιεκάνο.

(22:00) Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο

Ένα αρκετά δύσκολο καλοκαίρι πέρασε η Μπαρτσελόνα, που λόγω οικονομικών προβλημάτων προχώρησε σε ρευστοποίηση αρκετών περιουσιακών στοιχείων. Παράλληλα έπρεπε να διαχειρισθεί και τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού πέρσι απέτυχε παταγωδώς. Για το λόγο αυτό αποκτήθηκαν βασικοί παίκτες, οι οποίοι όμως μέχρι χθες βράδυ δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, αφού δεν είχαν ξεπεραστεί γραφειοκρατικά και οικονομικά ζητήματα.

Ωστόσο, αργά χθες βρέθηκε η λύση και έτσι όλοι οι νεοαποκτηθέντες, πλην Κουντέ είναι στη διάθεση του Τσάβι. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς πήραν χρόνο συμμέτοχής στα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία η Μπαρτσελόνα ήταν αήττητη.

Δυο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε την περσινή σεζόν η Ράγιο. Αρχικά ξεκίνησε ιδανικά δείχνοντας σημάδια ομάδας που μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έδειξε χτυπητές αδυναμίες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τερματίσει στην 12η θέση, που μάλλον την αδικεί.

Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε σε λίγες αλλά στοχευμέενς προσθήκες. Σημαντικότερη όλων είναι η απόκτηση του γκολκίπερ Λόπεθ από την Εσπανιόλ, ο οποίος όμως είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι. Σημαντικές και οι απουσίες των Σάβελγιτς, Κομεσάνια και Αντρές Μαρτίν.

Εκτίμηση:

Το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την Μπαρτσελόνα είναι ένα ερωτηματικό. Είναι σχεδόν σίγουρο, πως θα χρειαστεί χρόνος για να δέσει σαν ομάδα. Το σύνολο που διαθέτει σίγουρα της δίνει το πλεονέκτημα για το σημερινό παιχνίδι, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε ευρύ σκορ. Στο 1.90 το 1 & Under 3.5.

Μονό αποδεκτό:

22:00 Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 & Under 3.5 || 1.90 @ 30 Units

Previous Article

Ligue 1: Φαβορί Μονακό και Παρί

Next Article

Έδειξαν πράγματα Μάιντζ και Ουνιόν