1 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Group A: Κόντρα στην παράδοση η Σερβία

Το χαρακτήρα τελικού έχει πάρει το παιχνίδι ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Σερβία. Ο νικητής εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το να κριθεί η απευθείας πρόκριση για την τελική φάση σε ένα μόνο παιχνίδι ίσως είναι και το πιο δίκαιο. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από την έως τώρα πορείας των ομάδων. Πορτογαλία και Σερβία λοιπόν λύνουν τις διαφορές τους, με τον ηττημένο ωστόσο να έχει ελπίδες μέσω μπαράζ.

(21:45) Λουξεμβούργο – Ιρλανδία

✍️ Την ίδια ώρα με το μεγάλο παιχνίδι του Α ομίλου υπάρχει και η αναμέτρηση ανάμεσα στο Λουξεμβούργο και την Ιρλανδία. Η αναμέτρηση είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, αφού οι δυο ομάδες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Αυτό από μόνο του κάνει αρκετά επικίνδυνο το παιχνίδι από στοιχηματικής άποψης.

✍️ Τον περασμένο Μάρτιο το Λουξεμβούργο έκανε την έκπληξη, αφού κέρδισε με 0-1 εκτός έδρας, Εκείνο μάλιστα είναι και το τελευταία παιχνίδι όπου το Λουξεμβούργο κράτησε το μηδέν στην άμυνα του. Έκτοτε υπήρξαν ακόμα εννέα παιχνίδια, έξι επίσημα και τρία φιλικά.

✍️ Ουσιαστικά παράδοση μεταξύ των δυο ομάδων δεν υπάρχει. Για να βρούμε την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λουξεμβούργο πρέπει να γυρίσουμε πίσω το 1987, με τους Ιρλανδούς να κάνουν το διπλό, κάτι το οποίο έγινε και το επίσης μακρινό 1954.

? Το ενδεχόμενο να δούμε αλλαγές και πειραματισμούς από τους τεχνικούς των ομάδων είναι μεγάλος. Συνεπώς κάθε στοιχηματική απόπειρα εγκυμονεί κίνδυνους και μεγάλο ρίσκο, το οποίο καλό θα είναι να μην πάρουμε.

(21:45) Πορτογαλία – Σερβία

✍️ Το εκτός έδρας 0-0 στην Ιρλανδία δεν στέρησε ουσιαστικά τίποτα στην Πορτογαλία, αφού ακόμα και αν κέρδιζε την αναμέτρηση και πάλι θα ήθελε θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι. Ωστόσο, ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα σε ένα αδιάφορο αντίπαλο δεν μπορεί να μην προβληματίζει του υπεύθυνους της ομάδας. Ένα ακόμα αρνητικό που προέκυψε από το ματς της Ιρλανδίας ήταν η αποβολή του Πέπε, ο οποίος θα λείψει απόψε. Ωστόσο, οι λύσεις για το κέντρο της άμυνας είναι αρκετές.

✍️ Η μεταξύ τους αναμέτρηση τον περασμένο Μάρτιο δεν έβγαλε νικητή (2-2). Στο παρελθόν έχουν συναντηθεί τρεις φορές σε Πορτογαλικό έδαφος, με τα δυο παιχνίδια να λήγουν ισόπαλο και ένα να βρίσκει νικήτρια την Πορτογαλία. Χαρακτηριστικό και των τριών αναμετρήσεων το ότι έκανε την εμφάνιση του το goal/goal.

✍️ Η Σερβία δεν είχε επίσημες υποχρεώσεις την Πέμπτη. Ωστόσο έδωσε φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Κατάρ, με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το τελικό 4-0 απεικονίζει ξεκάθαρα την εικόνα του παιχνιδιού.

✍️ Το πρόβλημα για τη Σερβία στο αποψινό παιχνίδι είναι η δεξιά πλευρά, αφού λόγω των απουσιών θα υπάρξουν λύσεις ανάγκης. Στόχος να σπάσει η παράδοση που τη θέλει να μην κερδίζει σε Πορτογαλικό έδαφος. Στα θετικά το γεγονός πως σκοράρει πάντα κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο, ανεξαρτήτου έδρας.

? Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της βραδιάς. Σίγουρα η Πορτογαλία είναι το φαβορί λόγω έδρας και ονόματος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την ποιότητα της Σέρβικής σχολής. Πρώτη επιλογή το goal/goal που έχει παράδοση και σε δεύτερο πλάνο η ισοπαλία που και πάλι δίνει πρόκριση στους Πορτογάλους.

Μονά Αποδεκτά

⚽️21:45 Πορτογαλία – Σερβία: Goal/Goal || 1.80 @ 30 Units

⚽️21:45 Πορτογαλία – Σερβία: X || 4.00 @ 10 Units

Previous Article

Ο Παναθηναϊκός Β’ με ενισχύσεις στο ντέρμπι

Next Article

Group H: Τελικός στην Κροατία