20 Ιουλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Euroleague: Οι αλλαγές σε challenge και Istant Replay

Euroleague

Η EuroLeague αποφάσισε ορισμένες αλλαγές αναφορικά με τους κανόνες των αγώνων της διοργάνωσης. Δίνει στους προπονητές το δικαίωμα για challenge και αλλάζοντας κάποιες λεπτομέρειες στο Instant Replay.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που έγινε στην Βαρκελώνη. Το Δ.Σ των μετόχων της Euroleague αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις εξής αλλαγές.

Συγκεκριμένα, οι προπονητές των ομάδων θα μπορούν να ζητήσουν ένα challenge ανά αγώνα, έτσι ώστε οι διαιτητές να εξετάσουν κάποια φάση.

Για το Instant Replay, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ότι οποιαδήποτε διακοπή θα χρειαστεί να γίνει για να εξεταστεί ένα καλάθι, θα γίνεται στο επόμενο time out ή στο τέλος της περιόδου. Αυτό συμβαίνει για να μειωθούν οι διακοπές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εξαίρεση θα είναι τα δύο τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας και η παράταση.

Τέλος, ορίστηκε η ημερομηνία έναρξης της αγωνιστικής σεζόν 2021/22 για τις 30 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα αυξήθηκε το μίνιμουμ μπάτζετ των ομάδων από 5.5 εκατομμύρια που ήταν έως τώρα, στα 7 εκατομμύρια.

Previous Article

Ιρλανδία: Η Σεντ Πάτρικς πληρώνει έως 3,20

Next Article

Μεροκάματο σε Νορβηγία και Σουηδία