20 Ιουλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Εκλογές ΕΟΚ: Η ώρα μηδέν έφτασε

Εκλογές ΕΟΚ

Οι Εκλογές ΕΟΚ, θα διενεργηθούν σήμερα με ηλεκτρονικό τρόπο. Έτσι και με τις υπόλοιπες Ομοσπονδίες. Απομένει να φανεί ποια θα είναι η επόμενη μέρα του μπάσκετ στη χώρα μας, μετά το τέλος της θητείας του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Ο 83χρονος ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα έχοντας ξεπεράσει το όριο ηλικίας.

Φασούλας, Παπανικολάου και Λιόλιος μάχονται για την προεδρία. Το όνομα του Νίκου Γκάλη, ο οποίος συντάχθηκε με τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Παναγιώτη Φασούλα είναι το πιο “βαρύ” όνομα από τους συμμετέχοντες.

Ο Άγγελος Παπανικολάου, πήρε άτυπα το χρίσμα από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΕΟΚ. Θεωρείτε πως είναι ένας άνθρωπος με επιρροή στο εκλογικό σώμα και ευελπιστεί πως αυτό θα είναι το που θα του δώσει τη νίκη.  

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έβαλε τον Προμηθέα στον μπασκετικό χάρτη της χώρας. Έχει στο σχήμα του ονόματα όπως τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Δήμο Ντικούδη και τον Νίκο Χατζηβρέττα, αν και φαντάζει το μεγάλο αουτσάιντερ της ψηφοφορίας.

Για τη θέση του εκπροσώπου της ΕΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή οι υποψήφιοι είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο Ευθύμης Ρεντζιάς και ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Δείτε επίσης τις μπασκετικές επιλογές του Redlon για σήμερα

προγνωστικά στοιχήματος

Άτυπος τελικός με στοιχηματική αξία και η ζαλισμένη Ζενίτ

Με απώλειες μας βρήκε η πρώτη στήλη του μήνα αφού Ολυμπιακός και Ζενίτ έμειναν στους 153 πόντους, 9π δηλαδή κάτω από το όριο της επιλογής μας. Η Ζενίτ έμεινε στους 12π στην 3η περίοδο και με μόλις 1 εύστοχο σουτ […]

Previous Article

Super League: Σέντρα και για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Next Article

Επικίνδυνη έξοδος για την Λίβερπουλ κόντρα στην Λίντς