20 Ιουνίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Δίψα για την πρόκριση

Η ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι γεγονός. Πλέον το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Απόψε διεξάγονται 12 συνολικά αναμετρήσεις, με αρκετές από αυτές να έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η στήλη θα επικεντρωθεί σε δυο από αυτές κρατώντας επιλογές από το παιχνίδι της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ κόντρα στη Λουντογκόρετς και της Πρίστινα κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Σε αγωνιστικό ρυθμό οι Λευκορώσοι

Στη Λευκορωσία η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ θα υποδεχθεί την Λουντογκόρετς σε ουδέτερο γήπεδο, αφού το δικό της δεν πληροί τις προϋποθέσεις για ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι Βούλγαροι είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, χωρίς όμως να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο.

Η διαφορά στη φυσική κατάσταση ήταν εμφανής με το πρωτάθλημα στη Λευκορωσία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αυτό το γεγονός με κάνει να πιστεύω πως απόψε η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι της». Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο έκπληξης η οποία πληρώνει αρκετά καλά. Ωστόσο, επειδή η Λουντογκόρετς είναι πιο έμπειρη ομάδα θεωρώ δύσκολο να αποκλειστεί. Πρώτη επιλογή το «αμφίσκορο», ενώ θα «στήσουμε καρτέρι» και στο live στην ομάδα μας στο telegram.

Με τον αέρα του φαβορί

Το παιχνίδι της Πρίστινα κόντρα στην Φερεντσβάρος μας είχε απασχολήσει και την περασμένη εβδομάδα. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε 3-0, με όλα τα τέρματα να σημειώνονται μεταξύ ου 70ου και του 78ου λεπτού.

Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση σίγουρα έχουν αντιληφθεί πως το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει πολύ περισσότερα τέρματα, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Κάτι ανάλογο περιμένω και στην αποψινή αναμέτρηση. Οι εταιρίες έχουν αναπροσαρμόσει τις τιμές του over 2.5 το οποίο προσφέρεται στο 1.70.

Η συγκεκριμένη περίοδος δεν προσφέρεται για μεγάλα στοιχηματικά ανοίγματα. Στο τέλος της εβδομάδας έχουμε παιχνίδια για το Super Cup σε Ρωσία και Βέλγιο. Οι ομάδες από αυτές τις χώρες είναι πιο γνώριμες και σίγουρα πιο βατές για τους περισσότερους παίκτες.

Μονά Αποδεκτά

21:00 Πρίστινα – Φερεντσβάρος Over 2.5 (1.70)

22:30 Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ – Λουντογκόρετς Goal/Goal (1.83)

Previous Article

Γκολ στους επαναληπτικούς του Champions League

Next Article

Οι “τελειωμένες” προκρίσεις έχουν γκολ (1,86 | 1,90)