29 Νοεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Αμυντικά στο 1.95 η Κουόπιο

Με αμυντικό τρόπο είναι σε σημείο διεκδίκησης του τίτλου η Κουόπιο και επί της Σεϊναγιόεν θα έχει ίδια νοοτροπία. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Τελείωσαν οι αναμετρήσεις του Nations League και προσωπικά δεν μπορώ να πω πως ήταν και το καλύτερο… διάλλειμα. Πριν έρθει το τριήμερο της επιστροφής των πρωταθλημάτων, θα μπω στο κλίμα με το πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

18:00 Σεϊναγιόεν – Κουόπιο

Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος Φινλανδίας. Σε μία από αυτές τις αναμετρήσεις η Σεϊναγιόεν θα αντιμετωπίσει την Κουόπιο.

Μία αναμέτρηση όπου υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον και αυτό το έχουν οι φιλοξενούμενοι. Η Σεϊναγιόεν με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία της, είναι στην τελευταία θέση του ομίλου για τον τίτλο.

Δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω και έτσι οι τελευταίες αγωνιστικές είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για την ίδια.

Ακρως αντίθετη η κατάσταση για την Κουόπιο που πλέον στόχος της είναι η κατάκτηση του τίτλου. Απέχει πέντε πόντους από την πρώτη θέση, καθώς έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ετσι θέλει τη νίκη σε αυτό το ματς για να μειώσει στους δύο πόντους και από εκεί και πέρα να μείνει ζωντανή ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής όπου θα αντιμετωπίσει την Ελσίνκι.

Το βασικό της όπλο είναι η άμυνά της, καθώς στα τέσσερα τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις, κράτησε το μηδέν στην άμυνά της με αποτέλεσμα να πάρει αυτό που θέλει.

Εκτίμηση:

Μόνο η Κουόπιο έχει βαθμολογικό κίνητρο. Το παιχνίδι της είναι με στόχο το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα να βρει το γκολ της νίκης. Υψηλές οι αποδόσεις στο no goal και θα πάρω το ρίσκο ποντάροντας στην εξαιρετική άμυνα των φιλοξενούμενων.

Μονό αποδεκτό:

18:00 Σεϊναγιόεν – Κουόπιο No Goal || 1.95 @ 20 Units

Previous Article

League B Group A: Να αποφύγει τον υποβιβασμό η Ιρλανδία

Next Article

Euroleague 2022-23: Μια συναρπαστική χρονιά