30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Δεν την ξεγράφεις εύκολα την Εθνική…

Προγνωστικά Στοιχήματος, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Καλημέρα σε όλους! Με 2ο και 4ο όμιλο θα ασχοληθούμε σήμερα, με τα φώτα να πέφτουν πάνω στον όμιλο της Εθνικής και στο τελικό κόντρα στην Σουηδία.

Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε η χθεσινή μέρα, αφού ούτε τα Σκόπια σκόραραν κόντρα στους Γερμανούς, ούτε η δυάδα ρίσκου επιβεβαιώθηκε. Πάμε στα φρέσκα, σε μια φαινομενικά καλύτερη μέρα με περισσότερες επιλογές.

2ος Όμιλος

Σουηδία-Ελλάδα

Τελικός για την Εθνική μας ομάδα, αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Ένα από τα θετικά είναι ότι έχει την παράδοση μαζί της. Επτά φορές έχουν αναμετρηθεί, με απολογισμό 3-3-1 υπέρ της Εθνικής μας. Στην Σουηδία η Ελλάδα είναι αήττητη στα δύο ματς που έγιναν (1-1-0).

✍️Αν και ζορίστηκε στο ξεκίνημα κόντρα στον Κόσοβο, όταν πήρε μπρος η Σουηδία, το καθάρισε με 3-0. Αυτή τη στιγμή είναι φαβορί για την δεύτερη θέση(μπορεί και την πρώτη), αφού έχει έναν λιγότερο από την Ισπανία με ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην Αθήνα έχασε με 2-1 και τώρα θέλει εκδίκηση και να κλειδώσει τουλάχιστον την θέση.  Συμπλήρωσε κάρτες ο Κουλουσέφσκι, με τον Κουάισον να παίρνει την θέση του στην ενδεκάδα. Μέσα και ο Λίντελοφ με τον Γιάνε Αντερσον να ανοίγει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Πιθανή ενδεκάδα

(4-4-2): Ρ. Ολσεν –Κραφτ, Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Ογκουστίνσον – Κλάεσον, Εκνταλ, Ολσον, Φόρσμπεργκ – Ισαάκ, Κουέισον.

✍️ Αν έχεις τύχη… διάβαινε λένε και η Εθνική την χρειάστηκε το βράδυ της Παρασκευής, γιατί αν δεν δινόταν αυτό το πέναλτι, δεν έφευγε με διπλό από την Γεωργία. Ανώτερη ήταν αλλά φάσεις δεν έκανε και όσο πλησίαζε το τέλος, όλο και πιο δύσκολο φαινότανε το έργο. Ότι και να λέμε πάντως, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου με τελευταία ήττα πριν σχεδόν δυο χρόνια! Από την Ιταλία με 2-0, από τότε 11-7-0! Αντίθετα με τους Σουηδούς, η ενδεκάδα της Εθνικής έχει αρκετά ερωτηματικά. Απουσιάζει ο Τζαβέλλας, τον οποίο λογικά θα αντικαταστήσει ο Σταφυλίδης, από εκεί και πέρα, δεν νομίζω να δούμε κάποια αλλαγή (ίσως τον Πέλκα).

Πιθανή ενδεκάδα

(3-4-2-1): Βλαχοδήμος – Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης – Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Τσιμίκας – Μπακασέτας – Μασούρας (Τζόλης), Παυλίδης

?Είναι φαβορί η Σουηδία, αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας, αλλά σε τέτοια παιχνίδι συνήθως βλέπουμε την καλή Εθνική Ελλάδος. Είναι αήττητη 18 ματς, έχει καλή παράδοση και στην Σουηδία δεν έχει χάσει ποτέ. Θα πάρω GG, γιατί παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού, δύσκολα θα κρατήσουμε τους γηπεδούχους στο μηδέν και η Εθνική έχει βρει τον τρόπο να βάζει τουλάχιστον ένα, αφού το έχει κάνει και στα εννιά τελευταία, με τα οκτώ να είναι και GG. Όποιος θέλει να κυνηγήσει μεγαλύτερη απόδοση, το Χ2 και GG είναι στο 3.45

Κόσοβο-Γεωργία

✍️Τέσσερις βαθμούς έχει μαζέψει στον όμιλο το Κόσοβο, ένα διπλό στην Γεωργία και η ισοπαλία με την Εθνική(1-1) μας. Δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα καλό σε αυτή την προκριματική φάση, έχει πάντως ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερα. Στο τελευταίο ηττήθηκε 3-0 από την Σουηδία, σε ένα παιχνίδι που το πάλεψε, είχε τις στιγμές του αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

✍️ Ένα βαθμό η Γεωργία… κόντρα στην Ελλάδα και μάλιστα εκτός έδρας. Δεν έχει να δώσει πολλά, λίγα πράγματα και το ρόστερ της, αρκετά μαχητική κόντρα σε μέτριες ομάδες, αλλά μέχρι εκεί. Κόντρα στην Ελλάδα αντιστάθηκε καλά, αμύνθηκε όσο καλύτερα μπορούσε, αλλά επιθετικά δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της. Δύσκολα θα ξεφύγει από την τελευταία θέση, πρέπει να πάρει αποτέλεσμα σήμερα, αλλά δεν είναι εύκολο.

?Αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν κυνηγάνε τίποτα. Καλύτερη ομάδα το Κόσοβο αλλά δεν βλέπω να μπλέξω με άσο σε τιμές φαβορί.

4ος Όμιλος

Καζακστάν-Φινλανδία

✍️Τελευταίο το Καζακστάν, πήρε σημαντικές ισοπαλίες, αλλά χωρίς νίκες δεν πας πουθενά. Δυο ισοπαλίες με την Ουκρανία, μια μέσα στην Βοσνία, μέχρι εκεί, δεν είναι για παραπάνω. Στο τελευταίο έχασε 2-0 από την Βοσνία με το τελικό σκορ να την κολακεύει αρκετά. 8/9 τελευταία ήταν NG και under.

✍️ Δυο σερί ήττες για τους Φινλανδούς που δεν τα πήγαν καλά σε αυτή την προκριματική φάση. Δεν έχουν αποκλειστεί ακόμα, αλλά με τις εμφανίσεις τους μέχρι τώρα, φαντάζει αρκετά δύσκολο να πάρουν την δεύτερη θέση. Στο τελευταίο ηττήθηκαν εντός έδρας με 2-1 από τους Ουκρανούς σε ένα παιχνίδι που άξιζαν περισσότερο.

?Δυσκοίλιες στο γκολ και οι δυο ομάδες, η πρώτη μετράει 8/9 NG και under, ακριβώς το ίδιο έχει και η Φινλανδία με αυτό που έσπασε να είναι το τελευταίο κόντρα στην Ουκρανία. Μόνο και μόνο λόγω στατιστικών αξίζει το NG και Under στο 1.93, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπλέξουμε άλλο με το ματς.

Ουκρανία-Βοσνία

✍️Πρώτη νίκη για την Ουκρανία μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες. Έβγαλε διπλό μέσα στην Φινανδία, ουσιαστικά την πέταξε απέξω και ανέβηκε μόνη πρώτη στην δεύτερη θέση. Πέντε ισοπαλίες, οι τέσσερις 1-1, όλες με GG. Άρα 6/6 GG μέχρι τώρα στον όμιλο, τουλάχιστον είναι σταθερή στα νούμερα της και φυσικά παραμένει αήττητη. Όπως και στο Ελσνίκι εκτός και σήμερα οι Ζιντσένκο και Μαλινόβσκι .

Διπλό στην Αστάνα για την Βοσνία και αν κερδίσει και σήμερα ξαναμπαίνει στο κόλπο της πρόκρισης. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη νίκη στον όμιλο και λογικά της έδωσε ψυχολογία. Δυο γκολ από τον Πρέβλιακ, με τον Τζέκο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες και να έχει και δυο δοκάρια. Γνωστές οι απουσίες για τον Βούλγαρο τεχνικό, με τους Πιάνιτς και Κρούνιτς να χάνουν ακόμα ένα παιχνίδι

?Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την δεύτερη θέση, πέντε ισοπαλίες στα έξι παιχνίδια η Ουκρανία, που δύσκολα χάνει, αλλά δύσκολα κερδίζει κιόλας. Καλύτερη ομάδα, αλλά με την έφεση που έχει στις ισοπαλίες δεν ξέρω αν αξίζει ο άσος κάτω από τις δυο μονάδες. 6/6 GG μετράει στον όμιλο, οι Βόσνιοι έρχονται με ψυχολογία, επιθετικά έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν και θα πάω με το αμφίσκορο. Πιθανό να δούμε και αρκετές κάρτες στο παιχνίδι

Single Bet:

⚽21:45 Σουηδία-Ελλάδα: GG || 2,00 @ 20 Units

⚽21:45 Ουκρανία-Βοσνία : GG || 1,93 @ 20 Units

⚽21:45 Ουκρανία-Βοσνία : over4.5 κάρτες || 1,88 @ 20 Units

⚽17:00 Καζακστάν-Φινλανδία : NG & under || 1,93 @ 15 Units

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Όμιλος Α: Με ξεκάθαρα φαβορί και επιλογές ρίσκου

Next Article

Μάχη της ουράς στη Β’ Χιλής με πολλές συγκινήσεις.