30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μετράει δυνάμεις ο Ολυμπιακός

προγνωστικά στοιχήματος

Ολοκληρώνεται απόψε η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. O Νίκος Redlon αναλύει και δίνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος.

Καλημέρα σας φίλοι μου.

Μέτρια χαρακτηρίζεται η χθεσινή ημέρα για την στήλη, στην δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα φοβερό come back στερώντας μας το δεύτερο απόλυτο της σεζόν (δείτε εδώ). Νωρίτερα Ζαλγκίρις και Ζενίτ επιβεβαίωσαν το Under 78,5 στο live, καθώς επίσης και την βασική pre-game επιλογή μας. Με οριακές απώλειες λοιπόν η κάβα μας (-7units).

Ανασκόπηση

Η Φενέρμπαχτσε έφτασε στο +5 με 40.3” για το τέλος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός όμως έκανε επική ανατροπή, γυρίζοντας ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο (91-87). Δύο αντιαθλητικά φάουλ από τους φιλοξενούμενους σε μερικά δευτερόλεπτα και η ψυχραιμία των πρασίνων από τις βολές έκριναν το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

προγνωστικά στοιχήματος

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ο Ερυθρός Αστέρας σόκαρε τη Μακάμπι, επικράτησε με 75-63 και πήρε την πρώτη του νίκη στη EuroLeague με σπουδαίο διπλό.

Σκληρή και συγκεντρωμένη, η Ζενίτ νίκησε τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (70-64) και έκανε το 2/2 στη EuroLeague. Κακό ματς από τους Λιθουανούς που έπεσαν στο 0-2.

Ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο και το καλό ξεκίνημα στην τρίτη έδωσαν στη Μπαρτσελόνα προβάδισμα 20 πόντων, για να φύγουν με άνετο διπλό από το Μόναχο (80-72) στη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Για το 2/2 ο Ολυμπιακός.

Συνέχεια στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη Euroleague θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός μετά την επικράτηση κοντρα στη Μπασκόνια. Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ τη Ρεάλ (21:00, Νovasports Prime) και έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν αήττητοι στη διοργάνωση, πηγαίνοντας στο 2-0.

Από την άλλη η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έδειξε τα δόντια της στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές την οποία νίκησε μέσα στη Μαδρίτη στην πρεμιέρα, ενώ έχει κατακτήσει και το Super Cup Ισπανίας.

Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες σε όλες τις διοργανώσεις και στο ΣΕΦ θα γίνει το… ξακαθάρισμα.

(19:00) Ούνικς Καζάν-Μονακό

✍️ Ξεκίνημα με ήττα για την Ουνίξ απέναντι στη της Ζενίτ με 69-70 εντός έδρας. Η ομάδα του Περάσοβιτς στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε να ελέγχει το ματς. Στο 2ο ημίχρονο, προσπάθησε να πάρει το ματς με ατομικές προσπάθειες παικτών της και το πλήρωσε. Βρέθηκε με διψήφια διαφορά πίσω στο σκορ στην 4η περίοδο και παρά την προσπάθεια των τελευταίων λεπτών δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στην αποστολή ο νεοφερμένος ψηλός Τζάρελ Μπράντλεϊ (0/4 σουτ σε 8 λεπτά συμμετοχής), ενώ ο OJ Μέιο έφτασε στο Καζάν το απόγευμα της Τετάρτης και δύσκολα θα μπει στην 12αδα

✍️ Η Μονακό που νίκησε πιο εύκολα από οτι δείχνει το τελικό σκορ τον Παναθηναϊκό με 75-63 εντός έδρας την περασμένη Πέμπτη. Η ομάδα του Μίτροβιτς πήρε κεφάλι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, προηγήθηκε ακόμη και με 21 πόντους διαφορά άνεση στη νίκη. Την Τρίτη εκτός με τη Μπουλόν, η Μονακό, συνετρίβη με το βαρύ 108-81. Για απόψε θα λείψουν οι Γουίλ Τόμας, Ιμπραχίμα Φαγέ και Αρμέλ Τραορέ, όλοι τους παίκτες ρακέτας.

?Η Ουνιξ απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ομάδα. Το ταλέντο περισσεύει στο ρόστερ, όμως όπως φάνηκε και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης χρειάζεται κάτι ακόμα που δεν έχει, συνοχή. Η Μονακό ύστερα από την βαριά ήττα του πρωταθλήματος περιμένω να βγάλει χαρακτήρα παρά της απουσίες. Επιλογή το 2 +(3,5) σε απόδοση 1,86.

προγνωστικά στοιχήματος

(21:00) Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης

✍️Οι ερυθρόλευκοι κόντρα στην αποδυναμωμένη Μπασκόνια στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, έκαναν περίπατο όπως μαρτυρά το τελικό 75-50. Δύο μεσημέρια αργότερα, στην πρεμιέρα της Α1 διέλυσαν με 103-78 την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο η διαφορά ήταν μόλις στο +1 με την Ένωση να πετάει λευκή πετσέτα στην τελευταία περίοδο. Η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν έχει προβλήματα απουσιών.

✍️Αήττητη έως τώρα στην σεζόν και ανεβασμένη από τις συνεχόμενες νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η “βασίλισσα” στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα ισοπέδωσε σε άμυνα και επίθεση την Εφές με το τελικό 82-69, να κολακεύει την Τουρκική ομάδα. Στο ημίχρονο η διαφορά ξεπέρασε και τους 20 πόντους. Και όλα αυτά παίζοντας δίχως δύο βασικούς ψηλούς, τους Ράντολφ και Τόμπκινς που ακόμη δεν έχουν μπει σε ρυθμό προπονήσεων προερχόμενοι από τραυματισμούς. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας η “βασίλισσα” νίκησε σχετικά δύσκολα, με 86-77 την Τενερίφη εντός έδρας.

?Και οι δύο ομάδες έχουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Περιμένω πολλά σουτ στο ματς με γρήγορες επιθέσεις κάτι που ευνοεί το (χαμηλό line) Over 154,5 . Το στυλ παιχνιδιού “run & gun” βολεύει παίκτες όπως ο Τ. Ντόρσει με το Over 15,5 σε π/ρ/α να είναι η δεύτερη επιλογή μου.

προγνωστικά στοιχήματος

Φυσικά μην ξεχνάτε πως θα τα λέμε και στο live των αναμετρήσεων μέσω Live-betting καναλιού στο telegram. Link θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

Για όσους επιθυμούν, μπορούν να με βρουν και στα social media, Facebook και Twitter.

Single Bet:
?19:00 Ούνιξ Καζάν-Μονακό: 2 (+3,5) || 1,83 @ 25 Units
?21:00 Ολυμπιακός-Ρεάλ Μ.: Ντόρσει Over 15,5 P/R/A || 1,90 @ 40 Units
?21:00 Ολυμπιακός-Ρεάλ Μ.: Over 154,5 || 1,90 @ 20 Units



Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

Δείτε την μπάνκα της στήλης

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Προβλήματα με τον Covid-19 για την Λευκορωσία

Next Article

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Χάροουγκέιτ