30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Παραγωγικές Μπάγερν και Ρέγκενσμπουργκ

Προγνωστικά Στοιχήματος , στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Καλημέρα σε όλους!!!

Ένα από τα ελάχιστα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα χωρίς εμβόλιμη αγωνιστική ήταν το Γερμανικό αυτήν την εβδομάδα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στις ομάδες να ανασυγκροτηθούν. Σήμερα, επιστρέφουν στη δράση, τόσο σε Bundesliga όσο και σε Zweitte Liga, με το κυρίως μέρος της αγωνιστικής να διεξάγεται αύριο.

Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μονάχου

Το ότι θα ήταν δύσκολη η χρονιά το ήξεραν άπαντες στο στρατόπεδο της Γκρόιτερ. Ωστόσο, όλοι περίμεναν κάτι καλύτερο σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Μέχρι τώρα η βαθμολογική συγκομιδή είναι αρκετά φτωχή, με μόλις έναν βαθμό, ενώ η εικόνα της ομάδας είναι κάκιστη. Ειδικότερα, η άμυνα παρουσιάζει μεγάλα κενά, τόσο στο άξονα, όσο και στα άκρα, ενώ επιθετικά δεν απειλεί παρά μόνο με στημένες φάσεις.

Όπως είναι φυσιολογικό το κλίμα εντός ομάδας δεν είναι το καλύτερο, με τις εντάσεις μεταξύ παικτών να μην λείπουν. Τελευταίο παιχνίδι των νεοφώτιστων η ήττα με 2-1 από τη Χέρτα, αποτέλεσμα που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Βερολίνου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπάγερν, που μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής πάτησε για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν, στην κορυφή. Εντυπωσιακή η αποτελεσματικότητα της στην επίθεση, αφού σκοράρει τουλάχιστον τρία τέρματα σε όλα της της παιχνίδια, με εξαίρεση εκείνο της πρεμιέρας κόντρα στη Γκλάντμπαχ.

Στα μέσα της εβδομάδας μια ίωση ταλαιπώρησε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές, με τους Μουσιάλα και Γκνάμπρι να προπονούνται μόλις μια φορά με την υπόλοιπη ομάδα. Σίγουρα εκτός αποστολής οι Κομάν και Τολισό.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, κάτι που αποτυπώνεται και στο σετ των αποδόσεων. Δύσκολο φαντάζει το να δημιουργήσει προβλήματα η Γρκόιτερ, που λογικά θα παραταχθεί με ενισχυμένη άμυνα. Όλα εξαρτώνται από τις ορέξεις των παικτών της Μπάγερν. Αξίζει το anytime scorer των Σανέ και Μίλερ, που αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Ποντάρισμα και στο -3.5 Ασιατικό για τη Μπάγερν.

Ρέγκενσμπουργκ – Άουε

Εντυπωσιακή παραμένει η παρουσία της Ρέγκενσμπουργκ μέχρι τώρα, παρότι τις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική όσο στο ξεκίνημα. Διαθέτει μια από τις πιο παραγωγικές επιθετικές γραμμές της κατηγορίας, ενώ εντός έδρας παραμένει σταθερή.

Στα αρνητικά το γεγονός πως έχει κερδίσει εντός έδρας μόλις μια φορά τη σημερινή της αντίπαλο, σε σύνολο οχτώ αναμετρήσεων.

Προβληματική η εικόνα της Άουε, που πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Παραμένει μια από τις πέντε ομάδες της κατηγορίας χωρίς νίκη εκτός έδρας, παρότι μετρά δυο ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια.

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν στην απόλυση του τεχνικού Σπιλέφσκι, με τον Μαρκ Χένσελ να αναλαμβάνει προσωρινά χρέη προπονητή.

Η αλλαγή προπονητή ενδεχομένως να βελτιώσει την εικόνα της Άουε. Ωστόσο, δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει την ήττα από την σαφώς καλύτερη Ρέγκενσμπουργ, που είναι αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας.

Μονά Αποδεκτά

⚽19:30 Ρέγκενσμπουργκ – Άουε 1 & Over 1.5 || 1.90 @ 20 Units

⚽21:30 Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν 2 (-3.5) ΑΗ || 2.30 @ 20 Units

⚽21:30 Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Σανέ anytime scorer || 2.00 @ 20 Units

⚽21:30 Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μίλερ anytime scorer || 2.00 @ 20 Units

Previous Article

Στρωτό και ορθολογικό ποδόσφαιρο η Χάβρη.

Next Article

Σκαλοπάτια σε Πορτογαλία, Βέλγιο