30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Δεν μπορεί να το διαχειρισθεί η Ουνιόν

Προγνωστικά Στοιχήματος , στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Μια ακόμα εξαιρετική μέρα προστέθηκε χθες για τη στήλη, με τις τρεις επιλογές μας να επιβεβαιώνονται. Σήμερα υπάρχουν τρεις ακόμα αναμετρήσεις για την Bundesliga, ενώ επιλογή θα κρατήσουμε και από το δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα της Γερμανίας. Ας ξεκινήσουμε με χρονική σειρά.

Άουε – Πάτερμπορν

Απογοητευτική σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Άουε, που το μόνο για το οποίο έχει να υπερηφανεύεται είναι η εκτός έδρας ισοπαλίες σε Σάλκε και Νυρεμβέργη. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα ουσιαστικό. Βρίσκεται απόλυτα δίκαια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τη γκρίνια να είναι έντονη.

Σερί τριών νικών και εξαιρετικών εμφανίσεων έτρεχε η Πάτερμπορν, κάτι που σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Σάλκε. Με βάση την έως τώρα εικόνα της αντιλαμβάνεται κανείς πως υπερτερεί αρκετά κόντρα σε ομα΄δες που είναι στα μέτρα της και δυσκολεύεται κόντρα στους μεγάλους.

Η εικόνα των ομάδων έως τώρα στο πρωτάθλημα είναι τέτοια που κάνει το διπλό αρκετά ελκυστικό. Αν βάλει κανείς στην εξίσωση και την παράδοση των τελευταίων ετών, τότε το διπλό γίνεται αρκετά πιο ισχυρό, με την Πάτερμπορν να μετρά τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Άουε.

Στουτγάρδη – Λεβερκούζεν

Η του ύψους ή του βάθους τις τελευταίες αγωνιστικές η Στουτγάρδη, που πραγματικά αποτελεί μια από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες της κατηγορίας. Μοναδική σταθερή αξία το ότι παίζει ανοιχτά και επιθετικά όλα της τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το ποιος αντίπαλος βρίσκεται απέναντι της.

Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Άιντραχτ, αποτέλεσμα το οποίο ήταν το πρώτο της under 2.5 από το ξεκίνημα της σεζόν, τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και σε Κύπελλο.

Μια από τις πιο επιθετικές και παράλληλα παραγωγικές ομάδες της Ευρώπης η Λεβερκούζεν, που μετά την ήττα με 3-4 κόντρα στη Ντόρτμουντ, επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Φερεντσβάρος. Αμυντικά εξακολουθεί να παρουσιάζει κενά, απόδειξη ότι έχει κρατήσει το μηδέν μόλις μια φορά από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ επιθετικά βγάζει φωτιές.

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται οι δυο ομάδες είναι τέτοιος που μας αναγκάζει να στραφούμε στα γκολ. Κάθε επιλογή για τελικό νικητή κρύβει τον κίνδυνο να εκτεθούμε. Το combo Goal/Goal και Over 2.5 δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη λογική από όλα.

Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου

Με το δεξί ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η Ντόρτμουντ. Μπορεί να πιέστηκε αρκετά στην Τουρκία, τελικά όμως επικράτησε με 2-1 της Μπεσίκτας. Εντός των συνόρων τρέχει ένα μικρό σερί δυο νικών και με νίκη σήμερα θα βρεθεί στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Μαζί με την Χέρτα είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν μόνο over 2.5 στα φετινά παιχνίδια τους. Over 2.5 δείχνει και η παράδοση στα παιχνίδια της κόντρα στην Ουνιόν.

Δεν είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται σε αυτούς τους ρυθμούς η Ουνιόν, κάτι που φάνηκε και την Πέμπτη στην Πράγα, όπου ηττήθηκε με 3-1. Η εικόνα της μέσα στο γήπεδο παρέπεμπε σε μια κουρασμένη και χωρίς ζωντάνια ομάδα. Σήμερα καλείται να αλλάξει αυτήν την εικόνα, αλλά με δυο ταξίδια σε λίγες ώρες φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Ντόρμουντ να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Η κούραση της Ουνιόν αναμένεται να της κάνει το έργο ακόμα πιο εύκολο. Η παράδοση θέλει αρκετά τέρματα και ειδικά σήμερα δεν πρόκειται να της πάω κόντρα.

Μονά Αποδεκτά

⚽14:30 Άουε – Πάτερμπορν 2 || 1.85 @ 20 Units

⚽16:30 Στουτγάρδη – Λέβερκούζεν Goal/Goal & Over 2.5 || 1.75 @ 20 Units

⚽18:30 Ντόρτμουντ – Ουνιόν 1 & Over 3.5 || 2.60 @ 20 Units

Previous Article

Σαφώς καλύτερη ομάδα η Μονπελιέ φέτος από την Τρουά.

Next Article

Κρυφοκοιτάζει τις θέσεις ανόδου η Κονκαρνό.