1 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ευκαιρία για ξέσπασμα η Αταλάντα

Προγνωστικά Στοιχήματος, Τζένοα-Φιορεντίνα, Ίντερ-Μπολόνια, Σαλερνιτάνα-Αταλάντα, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Με το Σασουόλο-Τορίνο άνοιξε η αυλαία στην 4η αγωνιστική στο Καμπιονάτο, με την Γκρανάτα να βγάζει μεγάλο διπλό με 0-1.

Με κέρδος έκλεισε η Πέμπτη με την Κοπεγχάγη να επιβεβαιώνει και τις δυο επιλογές(GG και 2 & GG). Το δοκάρι της Λίνκολν μας στέρησε ένα καλό ταμείο στο διπλό με GG του ΠΑΟΚ, ενώ το Γαλατά-Λάτσιο έμεινε χαμηλά στο 1-0.

Τζένοα-Φιορεντίνα

✍️Από την πρώτη της νίκη έρχεται η Τζένοα και μάλιστα με απίθανη ανατροπή. Στο 56′ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Κάλιαρι, αλλά μέχρι το 78′ έφερε το ματς τούμπα. Πρώτη νίκη και ψυχολογία για τους Γενοβέζους που θέλουν να μεγαλώσουν το σερί. Ο Φάρες ήταν ο παίκτης κλειδί, μπήκε αλλαγή στο 48′ και σκόραρε δυο φορές, το άλλο ο Ντέστρο. Όλα με κεφαλιές!

✍️Από σπουδαίο διπλό έρχεται η Φιορεντίνα μέσα στο Μπέργκαμο(1-2), σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε με τρία πέναλτι. Ο Βλάχοβιτς πέτυχε τα δυο γκολ των Βιόλα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Γενικά πολύ καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνει να έχει αφήσει πίσω τον κακό περσινό εαυτό της και εμφανίζεται όλο και καλύτερη.

?Ανώτερη η Φιορεντίνα μέχρι τώρα αλλά η Τζένοα έρχεται από μεγάλη νίκης ψυχολογίας και αναμένεται να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Το X2 και Over 1.5 καλύπτει αρκετά σενάρια και θα είναι η επιλογή μου. Θα πάρω και λίγο Βλάχοβιτς ο οποίος σκοράρει ασταμάτητα και φέτος.

Ίντερ-Μπολόνια

✍️Δεν ήταν καλή εβδομάδα για την Ίντερ, την Κυριακή έμεινε στο 2-2 με την Σαμπντόρια και την Τετάρτη ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αν και ανώτερη, ηττήθηκε στο Τζουζέπε Μεάτσα από την Ρεάλ με 0-1. Ο Εντίν Τζέκο αναμένεται να πάρει ανάσες, με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Χοακίν Κορέα να ξεκινάνε μπροστά.

✍️ Πολύ καλό ξεκίνημα για την Μπολόνια, με την ομάδα του Σίνισα Μιχαίλοβιτς να έχει επτά βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. 1-0 με Βερόνα, 0-0 με Αταλάντα και 1-2 στην πρεμιέρα με την Τορίνο. Ικανοποίηση υπάρχει στους ροσομπλού που έχουν ψυχολογία και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και κόντρα στην Ίντερ.

?Η Μπολόνια έχει βγάλει δυο διπλά στο Μιλάνο τα τρία τελευταία χρόνια και είναι αλήθεια ότι φέτος ξεκίνησε και καλά. Γενικά η προϊστορία δεν έχει πολλούς άσους, και η Ίντερ έρχεται κουρασμένη από το μεσοβδόμαδα με την Ρέαλ. Δεν θέλω να μπλέξω με σημείο, τον φοβάμαι τον άσο και πληρώνει λίγο. Μου κάνει το GG στο 1.80, ενώ καλή περίπτωση δείχνει και ο Κορέα να βρει ένα γκολ.

Σαλερνιτάνα-Αταλάντα

✍️Από τεσσάρα σε τεσσάρα πάει η Σαλερνιτάνα και αν δεν βελτιωθεί σύντομα θα χάσει το τρένο από νωρίς. Μόνο ήττες μετράει στην επιστροφή της στην Serie A, η τελευταία με 4-0 μέσα στην Τορίνο. Σχεδόν ένα ημίχρονο άντεξε, είχε και δοκάρι, δέχτηκε πρώτο γκολ, δέχτηκε δεύτερο και κατέρρευσε. Έχει και απουσίες οπότε το έργο της κόντρα στην Αταλάντα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

✍️ Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Αταλάντα, νέα ήττα την Κυριακή στο Μπέργκαμο με 1-2 από την Φιορεντίνα. Τουλάχιστον μεσοβδόμαδα έδειξε σημάδια ζωής, έκανε καλή εμφάνιση στο Μαδριγάλ και πήρε ισοπαλία με 2-2 από την Βιγιαρέάλ. Ντε Ρουν, Χάτεμπουρ και Μούριελ παραμένουν εκτός, οι υπόλοιποι είναι όλοι μέσα.

?Αν δεν κερδίσει ούτε την Σαλερνιτάνα η Αταλάντα ας τα παρατήσει. Είναι η χειρότερη ομάδα για την ώρα στο Καμπιονάτο με 3/3 ήττες και 11 γκολ παθητικό. Η Αταλάντα ξεκίνησε μουδιασμένα την χρονιά, αλλά έδειξε αντανακλαστικά στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και εδώ η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Ευκαιρία για ξέσπασμα για την ομάδα του Γκασπερίνι. Δεν πληρώνει καλά πάντως το διπλό και Over και η Σαλερνιτάνα δεν έδειξε τίποτα επιθετικά ούτε κόντρα στην Τορίνο(4-0), ούτε κόντρα στην Ρόμα(4-0) για να κυνηγήσω τα γκολ της. Θα πάρω σε λίγο καλύτερη τιμή να σκοράρει η Αταλάντα και στα δυο ημίχρονα.

Single Bet:

⚽21:45 Σαλερνιτάνα-Αταλάντα: Αταλάντα γκολ και στα δυο ημίχρονα || 1.83 @ 20 Units

⚽16:00 Τζένοα-Φιορεντίνα: Βλάχοβιτς anytime || 2,77 @ 15 Units

Παρολί 3,06 @ 15 Units

⚽18:00 Ίντερ-Μπολόνια: GG || 1.80

⚽16:00 Τζένοα-Φιορεντίνα: Χ2 & Over 1.5 || 1,70

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Σαββατιάτικο πρόγραμμα Αγγλίας με γκολ και θέαμα

Next Article

Δεν παλεύεται στην έδρα της η Τουλούζ.