30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Προβληματικές Χέρτα και Γκρόιτερ

Προγνωστικά Στοιχήματος , στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το ευρωπαϊκό τριήμερο, που άφησε ανάμεικτά συναισθήματα για τη στήλη. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου σημαντικό τριήμερο, με αναμετρήσεις για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Γερμανία το πρόγραμμα ξεκινά απόψε με τις Χέρτα Βερολίνου και Γκρόιτερ Φιρτ να προβληματίζουν με την έως τώρα εικόνα τους.

Χέρτα Βερολίνου – Γκρόιτερ Φιρτ

Με άλλα όνειρα και άλλες προσδοκίες ξεκίνησε τη σεζόν η Χέρτα, που μόλις την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη και παράλληλα τους πρώτους της βαθμούς. Θύμα της η Μπόχουμ την οποία κέρδισε μέσα στην έδρα της με 3-1 στην σίγουρα καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

Πριν από αυτό το παιχνίδι ωστόσο είχε παρουσιάσει ένα κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο, μετρώντας τρεις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια, δεχόμενη μάλιστα τουλάχιστον δυο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Αποκορύφωμα φυσικά το 5-0 της Μπάγερν, η οποία δεν ανέβασε ποτέ ρυθμό στην αναμέτρηση.

Η νίκη επί της Μπόχουμ σίγουρα δεν έχει πείσει κανέναν στην Χέρτα, πως ξεπεράστηκαν τα προβλήματα. Ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα για τον πάγκο της ομάδας. Το αποψινό παιχνίδι θεωρείται κομβικό, όσον αφορά την αλλαγή στην άκρη του πάγκου. Απόν ξανά από την αποστολή ο Γιόβετιτς, που αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση. Παραμένουν εκτός οι Γιάρσταϊν (βασικός γκολκίπερ) και Ντάρνταϊ (στοπερ), ενώ σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τους Ταρουναρίγκα και Κλίντερ.

Άσχημο ξεκίνημα πραγματοποιεί και η Γκρόιτερ, που μετά από τέσσερις αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης. Βαθμολογικά έχει κατακτήσει μόλις έναν βαθμό, με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Αρμίνια. Απογοητευτική η εικόνα της μακριά από την έδρα της έως τώρα, έχοντας δεχθεί συνολικά οχτώ τέρματα σε δυο παιχνίδια. Κατόπιν αυτού άλλαξε και η διάταξη στην άμυνα, όπου πλέον υπάρχουν τέσσερις αμυντικοί, με τον τεχνικό της ομάδας να εγκαταλείπει την τριάδα.

Παραμένουν τα προβλήματα απουσιών, με τους Νγκανκάμ και Γιούνγκ να είναι μακροχρόνια απόντες. Πιθανό ντεμπούτο απόψε για τον Κρίστιενσεν, που δεν αποκλείεται να βρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Αδιαμφησβήτητα η Χέρτα διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ, ωστόσο η εικόνα της δεν πείθει για να την εμπιστευθεί κανείς ακόμα και αν αγωνίζεται κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας. Η δυσκολία στο σκοράρισμα και των δυο ομάδων δεν αφήνει περιθώρια για πολύ μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση.

Μονό Αποδεκτό

⚽21:30 Χέρτα Βερολίνου – Γκρόιτερ Φιρτ 1Χ & Under 2.5 || 2.30 @ 20 Units

Previous Article

Μόνος αντίπαλος της Στρασμπούρ η ιστορία.

Next Article

Διπλασιασμοί σε Ισπανία και Ζωσιμάδες και ρίσκο στο 6,00