30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Υποτιμούν την Σαχτάρ…

Σαχτάρ

Προγνωστικά Στοιχήματος, Σερίφ Τιράσπολ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μονακό – Σαχτάρ Ντόνετσκ στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethoop.gr!

Στα της Κυριακή κάναμε 1/2. Η Φενέρ ζορίστηκε κόντρα στην νεοφώτιστη Αντάνα, αλλά η παρέα του Μπαλοτέλι δεν κατάφερε να βρει γκολ. Αντιθέτως το GG και over επιβεβαιώθηκε στην Αυστρία ανάμεσα σε Λίντσερ και Στουρμ Γκρατς.

Σερίφ Τιράσπολ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.  ομάδα που θα προκριθεί παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή που θα αποκλειστεί πάει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

✍️Η Σερίφ έχει την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τελευταία στάση αυτή κόντρα στην φαινομενικά ανώτερη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τελευταία φορά που έφτασε μέχρι τα πλέι οφ(2009), είχε βρει και πάλι μπροστά της τους Κροάτες και είχε αποκλειστεί στα πέναλτι. Στην προηγούμενη φάση έκανε την έκπληξη και πέταξε έξω τον Ερυθρό Αστέρα. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με δυο νίκες και με ήττα, αλλά έχουν αναβληθεί ήδη δυο παιχνίδια της για να προετοιμαστεί καλύτερα για την Ευρώπη.

✍️ Η Ντιναμό απέκλεισε δύσκολα την Λέγκια, έχει μεγάλη εμπειρία και αρκετά καλή ομάδα, αν και είναι αισθητά αποδυναμωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου μετράει δυο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

?Η μεταξύ τους προϊστορία δείχνει Ντιναμό και under, μετράνε τέσσερα σερί NG, ενώ και οι Κροάτες έρχονται από τρία σερί under. Τα λίγα γκολ πάντως πληρώνουν λίγο και λέω να ρισκάρω με την ισοπαλία. Ανώτερη η Ντιναμό αλλά δεν θα πει όχι σε μια ισοπαλία, με την ρεβάνς στην έδρα της.

Μονακό – Σαχτάρ Ντόνετσκ

 Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα προκριθεί παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή που θα αποκλειστεί πάει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

✍️Η Μονακό δείχνει ξεκάθαρα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν ότι έχει στο μυαλό της την Ευρώπη και την είσοδο στους ομίλους. Κακό ξεκίνημα, μετά την ισοπαλία με την Ναντ(1-1), έχασε με 1-0 από την Λοριάν. Στο προηγούμενο γύρο έδειξε τα δόντια της και με δυο καλές εμφανίσεις(2-0 και 3-1) άφησε έξω την Σπάρτα Πράγας. Γκολόβιν και Φόλαντ επιστρέφουν κανονικά και λογικά παίρνουν θέση στην βασική ενδεκάδα, όπως και ο φορ Μπεν Γεντέρ.

✍️ Η Σαχτάρ προκρίθηκε με δυο νίκες επί της Γκενκ, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές Ο 20χρονος Τραορέ βγάζει μάτια μέχρι στιγμής(φετινή μεταγραφή από τον Άγιαξ), έχοντας σκοράρει στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια. Ο φορ Ζούνιορ Μοράες θα χάσει και αυτό το παιχνίδι, ενώ επιστρέφουν στην αποστολή Πεντρίνιο και Σόλομον.

?Περιμένω δυνατή την Μονακό του Νίκο Κόβατς φέτος, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με τις αποδόσεις. Η Σαχτάρ είναι… Σαχτάρ, πολύ έμπειρη με συνεχείς παρουσίες σε υψηλό επίπεδο και τα 6άρια που φτάνουν το διπλό είναι απλά εξωπραγματικά. Οι τιμές με σπρώχνουν προς στα δεξιά, Χ2 και over1.5 στο 2.92. Πιθανό το GG, ενώ αξίζει και το anytime του Τραορέ στο 3.60!

Single Bet:

⚽22:00 Σερίφ Τιράσπολ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Χ || 3.30 @ 15 Units

⚽22:00 Μονακό – Σαχτάρ Ντόνετσκ Χ2 και Over1.5 || 2.92 @ 12 Units

⚽22:00 Μονακό – Σαχτάρ Ντόνετσκ anytime Τραορέ || 3.60 @ 10 Units

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Σάλτσμπουργκ – Μπρόντμπι: Αγριεύουνε οι τάυροι

Next Article

Ερυθρός Αστέρας-Κλούζ: Τελευταία ευκαιρία για τους Σέρβους