20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Αμφίρροπες συναντήσεις

Χαιρετώ σας.

Όπως είναι δομημένο το Champions League, σήμερα διεξάγεται το δεύτερο σκέλος των αναμετρήσεων. Είναι οι πρώτες αναμετρήσεις για την φάση των “16”, όπου οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 17 Μαρτίου.

Παικτικά, ασχοληθήκαμε το Σάββατο, όπου από τις 3 επιλογές, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) οι 2 ήταν επιτυχείς και αφορούσαν σε νίκες γηπεδούχων, ενώ χάθηκε το Gg&Over της Βασιλείας.

Σήμερα θα πάμε με τους πολλούς, δηλαδή θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε τις δύο συναντήσεις του Champions League, αλλά και μία αναμέτρηση από την Αγγλία.

Εκκρεμότητα για την 18η αγωνιστικότητα καλούνται να κλείσουν σήμερα οι Λιντς, Σαουθάμπτον. Η Λιντς έχει 32 βαθμούς (Ν-Ι-Η=3-0-3) ευρισκόμενη στην 12η θέση και η Σαουθάμπτον 30 (Ν-Ι-Η=0-1-5), που είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας. Αυξομειώσεις στην απόδοσή τους έχουν και οι δύο ομάδες.

Στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης, (θεωρούμενη ως γηπεδούχος) και Τσέλσι. Η Ατλέτικο εξακολουθεί να είναι πρώτη στην Ισπανία, αλλά παρουσιάζει αστάθεια στα τελευταία της παιγνίδια (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Η Τσέλσι έφερε ισοπαλία με την Σαουθάμπτον εκτός έδρας, μετά από 4 νίκες. Όπως δείχνουν οι αποδόσεις αλλά και η διεξαγωγή σε ουδέτερο γήπεδο, δεν υπάρχει επικρατέστερο σημείο. Στο Live θα μπορέσουμε να σταθμίσουμε τα πράγματα, οπότε Pre-game θα πάμε στα γκολ. Κλασικά θα λέγαμε Gg, αλλά προτιμότερη είναι η safe πρόταση που ακολουθεί.

Στην Ρώμη η Λάτσιο υποδέχεται την τροπαιούχο Μπάγερν. Η γηπεδούχος έχει κάνει την Ευρωπαϊκή υπέρβαση για φέτος και θα αντιμετωπίσει την αήττητη επί 2 χρόνια στο Champions League, με ελλείψεις, Μπάγερν. Περιμένουμε, (μετά τα άστοχα αποτελέσματα της), την Μπάγερν να ανασυνταχθεί, όπως έχει κάνει τόσες φορές στο παρελθόν. Και πάλι η πρόταση είναι safe.

Για να δείτε τι εννοώ “Safe” ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ στο τέλος του άρθρου, που αφορά τα Under-Over.

Συνοπτικά :

Μονά :

⚽️?ΚΩΔ626->20:00:Αγγλία Πρ: Λιντς – Σαουθάμπτον-> Λιντς Over 1,5 || 2,070 @ 21 Units

.Leeds United vs Southampton. -> Leeds United – Over 1.5. Αποτέλεσμα : 3-0 (0-0). ✅

⚽️?ΚΩΔ771->22:00:Τσ.Λ.: Ατλέτικο Μ. – Τσέλσι-> Over2 || 1,952 @ 23 Units

.Atletico Madrid (n) vs Chelsea. -> Over 2. Αποτέλεσμα : 0-1 (0-0). ❌

⚽️?ΚΩΔ772->22:00:Τσ.Λ.: Λάτσιο – Μπάγερν-> Μπάγερν Over2 || 2,070 @ 21 Units

.Lazio vs Bayern Munich. -> Bayern Munich – Over 2. Αποτέλεσμα : 1-4 (0-3). ✅

Τριάδα με απόδοση 8,365 @ 5 Units

Καλή τύχη

Previous Article

ΔΥΑΔΑ ΤΟΥ OVER ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ Κ ΔΥΟ SPECIAL ΕΙΔΙΚΑ AΠΟ CHL

Next Article

ΟΒΕΡ ΣΕ CHL KAI AΓΓΛΙΑ2 ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ CHL