30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σπαρτάκ Μόσχας – Μπενφίκα: Κόντρα στην πρώην ο Βιτόρια

Προγνωστικά Στοιχήματος , στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Αρκετά καλά κύλησε η χθεσινή βραδιά για τη στήλη, με τις δυο επιλογές να επιβεβαιώνονται έστω και δύσκολα. Το πρόγραμμα του Champions League συνεχίζεται απόψε με τρεις αναμετρήσεις. Το παιχνίδι στη Μόσχα, ανάμεσα στη Σπαρτάκ και την Μπενφίκα θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.  

Σπαρτάκ Μόσχας

Την επιστροφή της στα σαλόνια του Champions League θα επιδιώξει η ομάδα της Ρωσίας, μετά την περίοδο 2017/18. Πλέον έχει στην τεχνική ηγεσία τον Πορτογάλο τεχνικό Ρουί Βιτόρια, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο της Μπενφίκα από το 2015 έως το 2019.

Μεταγραφικά είχε τη δυνατότητα να κρατήσει το βασικό της κορμό, που πέρσι την έφερε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ απέκτησε και τον δεξιό μέσο Μόουζες από την Τσέλσι.

 Το ξεκίνημα μας της στη σεζόν είναι μέτριο, μετρώντας έως τώρα μια ήττα στην έδρα της ανεβασμένης Ρουμπίν Καζάν και μια νίκη, την περασμένη αγωνιστική, απέναντι στη νεοφώτιστη Κρίλια.

Εκτός αποστολής ο Αργεντίνος φορ Εζεκίελ Πόνσε, λόγω συμμέτοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ εκτός βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός Μοσλόφ. Δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Σελίκοφ.

Μπενφίκα

Το πρωτο της φετινό επίσημο παιχνίδι θα δώσει απόψε η Μπενφίκα, αφού το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Η ομάδα του Χοσέ Ζεζούς έδωσε σειρά φιλικών προετοιμασίας. Στα πιο σημαντικά επικράτησε των Αλμερία (2-1) και Λιλ (1-0), ενώ στο πιο πρόσφατο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μαρσέιγ.

Στα μεταγραφικά αποχώρησαν οι Νούνο Ταβάρες (Άρσεναλ) και Πεδρίνιο (Σαχτάρ Ν΄τονετσκ), ενώ από αποκτήθηκαν οι Ζοάο Μάριο (Ίντερ), Γέραμντσουκ (Γάνδη), Μεϊτέ (Τορίνο) και Ζιλ Ντίας (Μονακό).

Το πέρασμα του Βιτόρια από τον πάγκο της Μπενφίκα, δίνει το πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Παράλληλα η Σπαρτάκ έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει δώσει επίσημες αναμετρήσεις. Τα παραπάνω γέρνουν την αναμέτρηση προς το 1Χ. Η αν ετοιμότητα των φιλοξενουμένων, αλλά και το γεγονός πως οι Ρώσοι δεν σκοράρουν αρκετά σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια μας προϊδεάζουν και για λίγα τέρματα.

Μονό Αποδεκτό

⚽20:00 Σπαρτάκ Μόσχας – Μπενφίκα: 1Χ & Under 3.5 || 2,10 @ 10 Units

Previous Article

Στο δρόμο για το χρυσό η Εθνική μας στο πόλο σε 1,87 & 2,35

Next Article

Επιλογές από Βολιβία σε 2,40 & 3,90