30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Κλίπερς-Σανς: Κι όμως γυρίζει (1,93)

Με τον Πολ Τζορτζ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, οι Κλίπερς νίκησαν με 106-92 τους Σανς και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών της Δύσης.

Είναι ακόμα ζωντανοί οι Κλίπερς. Παρά το ότι η ομάδα του Τάιρον Λου αγωνίστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον Λέοναρντ ενώ ο Πολ επέστρεψε για τους Σανς, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 106-92 και να μειώσει σε 2-1 στους τελικούς της Δύσης.

Κορυφαίος για τους Κλίπερς ήταν ο Τζορτζ που είχε 27 πόντους, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Τζάκσον με 23 πόντους με τον Ζούμπατς να προσθέτει 15 πόντους και 16 ριμπάουντ. Για τους Σανς Φοίνιξ ο Έιτον είχε 18 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Πολ 15 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ ο Μπούκερ είχε επίσης 15 πόντους.

L.A. Clippers

Χωρίς τον Kawhi Leonard αναμένεται να παραταχθούν για ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στους Phoenix Suns, αφού ο έμπειρος forward δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο δεξί του γόνατο.

Πλέον, με τη σειρά στο 1-2 κατά τους και τον Chris Paul των «Ήλιων» ετοιμοπόλεμο, οι Clipps βρίσκονται για ακόμα μια φορά με την πλάτη στον τοίχο του αποκλεισμού, αφού σε ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο ήττας τους σήμερα το βράδυ , θα χρειάζονται πλέον 3 νίκες σε 3 ματς για να περάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Klaw υλοποιεί φέτος μερικά από τα καλύτερα ματς Playoffs της καριέρας του, αφού σε 11 παιχνίδια (έχει χάσει 4 έως τώρα) μετράει 30 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα ανά 39 αγωνιστικά λεπτά, την ίδια στιγμή που σουτάρει με το εξωφρενικό 57% εντός πεδιάς, αλλά και με 39% από τη ζώνη του τριπόντου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως στα 4 αυτά ματς που έχει απωλέσει ο πρώην παίκτης των Spurs και των Raptors, το LA αριθμεί 2 νίκες και 2 ήττες.

Phoenix Suns

Οι Ήλιοι είδαν τον Κρις Πολ να επιστρέφει και να είναι εμφανώς σκουριασμένος μένοντας στους 15 πόντους με 5/19 σουτ και 12 ασίστ, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα έχασαν τον Κάμερον Πέιν με διάστρεμμα ο ΝτιΆντρε Έιτον είχε 18 πόντους, ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ έμεινε στους 15 πόντους με 5/21 σουτ.

Στην τέταρτη περίοδο οι Σανς θέλησαν να αντιδράσουν. Σε αρκετές περιπτώσεις το έκαναν. Παρά τα όποια ξεσπάσματά τους όμως, ποτέ δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν πιο κοντά από τους 7 πόντους, με τους Κλίπερς να έχουν πάντα τις απαντήσεις και απλώς να χρειαστούν ένα τελευταίο ξέσπασμα στα μέσα της τέταρτης περιόδου για να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Εκτίμηση:

Οι Σανς υποτίμησαν τους Κλίπερς και το πλήρωσαν. Πήγαν στο Λος Άντζελες με τον αέρα του 2-0 και ουσιαστικά δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο. Ο Ντέβιν Μπούκερ έπαιξε με σπασμένη μύτη, αλλά δεν ήταν 100% έτοιμος. Από την άλλη πλευρά οι Κλίπερς είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τους Πολ Τζορτζ και Ρέτζι Τζάκσον και έπιασαν στον ύπνο τους Ήλιους, κάνοντας το 2-1. Οι φετινοί Κλίπερς έχουν αποδείξει ότι είναι μαχητές όπως φάνηκε και στις σειρές με τους Μάβερικς και τους Τζαζ, καθώς όταν ήταν με την πλάτη στον τοίχο γύρισαν τούμπα την σειρά και προκρίθηκαν. Περιμένω τους Κλίπερς να ισοφαρίζουν την σειρά και τα πάντα να ξεκινούν από το μηδέν.


Λ.Α ΚΛΙΠΕΡΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ  1  (1.93
) @ 30 Units

Previous Article

Styrian Grand Prix – Αυστρία: Με τις μάχες των ομόσταβλων.

Next Article

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ!