30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

«Forza» Ιταλία, «Viva».. Ουαλία στο 1.95!

EURO

Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ! Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Την 3η και τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου έχουμε σήμερα. Η Ιταλία εντυπωσιάζει καθώς, έχει πετύχει το 2 στα 2 νικών, στις αναμετρήσεις της κόντρα σε Τουρκία και Ελβετία σφραγίζοντας το εισιτήριο για την φάση των «16» του EURO 2020.

Η Ουαλία, είναι στην 2η θέση με 4 βαθμούς και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του EURO 2020. Οι μεγάλες απογοητεύσεις στον 1ο όμιλο είναι η Ελβετία και η Τουρκία, που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν τις ομάδες των προκριματικών. Δεν έχουν ενέργεια και δεν βγάζουν πάθος στα παιχνίδια τους.

Η βαθμολογία του ομίλου έπειτα από την 2η αγωνιστική:

Ανάλυση

*Αγώνας για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου μεταξύ Ιταλίας και Ουαλίας στο Ολίμπικο της Ρώμης

*Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Χατεγκάν

*Τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι του ΑΝΤ1 με ώρα έναρξης 19:00

Προϊστορία

Η προϊστορία σε 6 αναμετρήσεις είναι με την πλευρά της Ιταλίας καθώς μετράει 5 νίκες και μόλις μια ήττα, ενώ κανένα παιχνίδι δεν έχει λήξει ισόπαλο.

Ιταλία

Η Ιταλία είναι από τις καλύτερες ομάδες και δείχνει ότι θα φτάσει μακριά στο φετινό EURO 2020. Έχει το απόλυτο στον όμιλο κόντρα σε Τουρκία και Ελβετία με το ίδιο σκορ (3-0). Με πλάνο στο παιχνίδι της, με πολύ πρέσινγκ και υπομονή έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα κάτι που πιστώνετε στον Μαντσίνι, ο οποίος έχει μεταμορφώσει την Ιταλία προς το καλύτερο. Σε 10 σερί παιχνίδια δεν έχει δεχθεί τέρμα και μένει να δούμε τι μπορεί να πετύχει φέτος.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι ο Φλορέντζι και ο Κιελίνι οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ματς με τους Ελβετούς.

Πιθανή Ενδεκάδα:(4-3-3) Ντοναρούμα- Σπινατσόλα, Ατσέρμπι, Μπονούτσι, Ντι Λορέντζο- Λοκατέλι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα- Ινσίνιε, Ιμμόμπιλε, Μπεράρντι

Ουαλία

Η Ουαλία τα καταφέρνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στη Διοργάνωση του EURO 2020! Στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη με Ελβετία, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο την Τουρκία έδειξε χαρακτήρα, έβγαλε πάθος και με τα γκολ των Ράμσει (42′) και Ρόμπερτς (95′), πανηγύρισε μια τεράστια νίκη. MVP του ματς αναδείχθηκε ο Μπέιλ (έχασε πέναλτι στο 61′) όμως, η παρουσία τους ήταν καταλυτική στην έκβαση του αγώνα με τις δύο ασίστ που μοίρασε στους συμπαίκτες του.

Αγωνιστικά προβλήματα: Ο Ρόμπερτ Πέιτζ θα έχει όλους τους παίχτες του διαθέσιμους για την αποψινή αναμέτρηση.

Πιθανή Ενδεκάδα:(4-1-4-1) Γουάρντ- Ρόμπερτς, Μέφαμ, Ρόντον, Ντέιβις- Μόρελ, Άλεν- Μπέιλ, Ράμσει, Τζέιμς- Μούρ

?Εκτίμηση

Η Ιταλία δεν θέλει να κατεβάσει ταχύτητα και είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη. Οι Ουαλοί από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να της βάλουν δύσκολα, έχοντας αμυντικό προσανατολισμό και παίζοντας για την ισοπαλία . Μην ξεχνάμε πως είναι ντέρμπι για την πρώτη θέση του ομίλου. Επιλογή στην αναμέτρηση είναι το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ.

Ιταλία – Ουαλία ⏩2-3 Γκολ || 1,95 @ 50 Units

Καλή επιτυχία!

Previous Article

Grand Prix France: Circuit Paul Ricard: Με σπασμένα φρένα ο Verstappen

Next Article

Ελβετία – Τουρκία: Ο θάνατος σου η ζωή μου και ίσως να μην φτάσει.