30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μπενφίκα – Ιντερ: Σημείο στο 1.95

Μεγάλο ματς στη Λισαβόνα, καθώς η Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει την Ιντερ για τα προημιτελικά του Champions League. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Για ένα γκολ χάσαμε το απόλυτο στην πρόταση της Κυριακής, καθώς η αναμέτρηση της Βίμποργκ με την Άαρχους, έμεινε στο 0-1 γκολ. Κατά τα άλλα, στο ματς της Αντβερπ με την Σερκλ Μπριζ οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν το over, καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1. Από το σημερινό πρόγραμμα θα αναλύσω την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Ιντερ για το Champions League.

22:00 Μπενφίκα – Ιντερ

Ολο το ενδιαφέρον της στο Champions League έχει η Μπενφίκα, καθώς στο πρωτάθλημα έχει ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό γιατί έχει απόσταση επτά πόντων από την Πόρτο, παρά το ότι γνώρισε την ήττα από την αντίπαλό της στο πρωτάθλημα με 2-1.

Μπήκε δυνατά στο ματς, καθώς άνοιξε το σκορ στο 10’. Παρόλα αυτά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς στο 45’ δέχτηκε την ισοφάριση και έμεινε πίσω στο σκορ στο 54’ για το τελικό αποτέλεσμα.

Στο γήπεδό της στο Champions League είναι αήττητη φέτος με τρεις νίκες και μία ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στον προηγούμενο γύρο είχε εύκολο έργο, καθώς απέκλεισε την Κλαμπ Μπριζ με δύο νίκες.

Η Ιντερ από την πλευρά της είναι σε κάκιστη κατάσταση, καθώς δεν πήρε τη νίκη στα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτά τα ματς έχει τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Στο τελευταίο της παιχνίδι, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σαλερνιτάνα. Ανοιξε το σκορ νωρίς, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχτηκε την ισοφάριση και έμεινε εκτός τετράδας της βαθμολογίας.

Στον προηγούμενο γύρο, άφησε εκτός την Πόρτο, καθώς επικράτησε 1-0 εντός έδρα και πήρε ισοπαλία χωρίς σκορ στη ρεβάνς.

Σημαντική η απουσία του βασικού αμυντικού της Μπενφίκα Οταμέντι (25/0) που είναι τιμωρημένος. Εκτός και οι μέσοι Ντράξλερ (10/1) και Γκουέντς (6/1). Από την Ιντερ δεν θα αγωνιστεί ο αμυντικός Σκρίνιαρ (21/0) και ο μέσος Τσαλχάνογλου (26/2).

Εκτίμηση:

Στο όριο θα κριθεί η αναμέτρηση που είναι ισορροπημένη. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πάρει ρίσκο. Δεν θα ξεφύγει το σκορ και επιλέγουμε τα 2-3 γκολ στο 1.95.

Μονό αποδεκτό

22:00 Μπενφίκα – Ιντερ 2-3 γκολ || 1.95 @ 20 Units

Previous Article

Ένα ματς των «8», σαν… τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

Next Article

Με τις κάρτες στο Μίλαν-Νάπολι