30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Βασίλισσα στην Ιταλία

βασίλισσα

Η βασίλισσα ταξιδεύει στην Ιταλία με στόχο να περάσει νικηφόρα και κατά ένα μεγάλο ποσοστό να εξασφαλίσει και το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τις αναμετρήσεις και κρατά τρεις επιλογές.

Καλημέρα σε όλους. Μέτρια μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη χθεσινή μέρα, καθώς πέρασε μόνο το διπλό της Μακάμπι μέσα στη Γαλλία. Συνεπείς οι Ισραηλινοί έκαναν ένα ακόμα βήμα για την οκτάδα. Από την άλλη ο Μαντζούκας πήρε χρόνο συμμετοχής και προσπάθειες, όμως οριακά σταθήκαμε άτυχοι. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα με 5 αναμετρήσεις και τη βασίλισσα να θέλει ρεβάνς για την ήττα στην Ιταλία στον πρώτο γύρο.

(19:45) Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις

Παιχνίδι στο οποίο το ενδιαφέρον είναι και στις δύο πλευρές. Αρχικά η γηπεδούχος Φενερμπαχτσε θέλει νίκες για να μπεί στην τετράδα και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας. Αντίθετα η Ζαλγκίρις είναι οριακά εντός οκτάδας και αναζητά νίκες που θα της δώσουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Ειδικά η χθεσινή ήττα της Μπασκόνια βοηθάει εν μέρει τους Λιθουανούς.

Η Φενέρμπαχτσε έπαιξε και την Τρίτη στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Αρμάνι όμως η εικόνα της δεν ήταν καλή και μοιραία ήρθε η ήττα. Στα αρνητικά του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Γουιλμπέγκιν, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός και για την επόμενη εβδομάδα. Από την άλλη πλευρά η Ζαλγκίρις μπαίνει στη μάχη με ένα μεγάλο ερωτηματικό αυτό του Τέιλορ. Ο παίκτης έρχεται από τραυματισμό όμως ακολούθησε την αποστολή και πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Σκληροτράχηλη η Ζαλγκίρις δεν θέλω να την κοντράρω απέναντι σε μία προβληματική Φενέρ. Οι απουσίες φέρνουν στο προσκήνιο τον Γκούντουριτς έναν παίκτη που δείχνει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τον καλύτερο του εαυτό.

Εκτίμηση:

H λογική λέει ότι η Φενέρ δύσκολα θα χάσει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι. Όμως η Ζαλγκίρις είναι δυνατή και συμπαγής ομάδα και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Πρώτη επιλογή μου το over 24 αγωνιστικά λεπτά του Γκούντουριτς στο 1.75. Δεύτερη επιλογή το Over 3.5 ασίστ του στο 1.79.

(20:00) Βίρτους Μπολόνια-Ρεαλ Μαδρίτης

Πολύ δύσκολη έξοδος για τη βασίλισσα στην Ιταλία, καθώς θυμίζω η Βίρτους είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Το σημερινό παιχνίδι βέβαια είναι εντελώς διαφορετικό. Η Ρεαλ Μαδρίτης έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την ομάδα του Σκαριόλο, καθώς κυνηγάει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Από την άλλη πλευρά η Βίρτους είναι δύο νίκες πίσω από την οκτάδα, ωστόσο το πρόγραμμα που έχει μέχρι το τέλος δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Επίσης μπαίνει στο σημερινό παιχνίδι με απουσίες, των Τεόντοσιτς και Παγιόλα.

Ο πρώτος αποτελεί έναν παίκτη που αλλάζει πολύ εύκολα το επίπεδο στην ομάδα τόσο σε οργανωτικό όσο και εκτελεστικό κομμάτι. Αντίθετα η βασίλισσα πηγαίνει να παίξει χωρίς τους Γιουλ και Γκος δημιουργώντας ένα κενό στο “1′. Ωστόσο διαθέτει πληθώρα εναλλακτικών που μπορούν να τη βοηθήσουν. Αρχικά ο Σέρχι, ο κατά συνθήκη playmaker Χάνγκα αλλά και ο υπό προϋποθέσεις Αμπάλντε μπορούν να συνεισφέρουν.

Σίγουρα το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θεωρώ δεδομένο πως δεν έχουν ξεχάσει την ήττα στον πρώτο γύρο. Επιπλέον το πρόγραμμα για τη Βίρτους ως το τέλος της χρονιάς είναι εξαιρετικά δύσκολο και δεν αφήνει περιθώρια για σκέψεις και οκτάδα.

Εκτίμηση:

Η βασίλισσα είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση και δίκαια παίζει σε τιμές φαβορί. Πιστεύω ότι η Βίρτους Μπολόνια με την κομβική απουσία του Τεόντοσιτς δύσκολα θα είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος. Επιλογή μου το διπλό με -3.5 πόντους στο 1.78

Μονά Αποδεκτά:

19:45 Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις: Γκούντουριτς Over 24 αγωνιστικά λεπτά || 1,75 @ 20 Units

19:45 Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις: Γκούντουριτς Over 3.5 ασίστ || 1,79 @ 20 Units

20:00 Βίρτους Μπολόνια-Ρεαλ Μαδίτης: 2 (-3.5) πόντοι || 1,78 @ 15 Units

Previous Article

Group G: Με Σερβία στο 2.05

Next Article

Group E: Στο ύψος της η Πολωνία, γκολ στη Μολδαβία