30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

«Κλειδώνει» την θέση του στα πλέι οφ ο Άρης

Ντέρμπι με φόντο τα πλέι οφ είναι αυτό ανάμεσα σε Άρη και Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» σήμερα (26/2).

Καλημέρα σε όλες και όλους από to bethoop.gr. Στραβά κι ανάποδα μας πήγαν όλα χθες (25/2) αφού σε «άσφαιρη» ημέρα εμείς ποντάραμε στα τέρματα και μείναμε… μπουκάλα. Από τα τρία ματς του προγράμματος όμως σήμερα επιλέγουμε να ασχοληθούμε με το Άρης – Ατρόμητος, που κρίνει πολλά για τα πλέι οφ.

Μεγάλο το «μπέρδεμα» στα ΟΦΗ – Ιωνικός και Λεβαδειακός – Παναιτωλικός. Οπότε αναφορικά και με τα δύο παιχνίδια η στήλη πετάει… χαρταετό μία ημέρα νωρίτερα και επιμένει στην επιλογή που θα δώσει… λαγάνα.

(19:30) Άρης – Ατρόμητος

Έβγαλαν επιτέλους αντίδραση οι Θεσσαλονικείς και μάλιστα την πιο κρίσιμη και κατάλληλη στιγμή, αφού νίκησαν 3-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ως εκ τούτου πανηγύρισαν τρίποντο μετά από τρεις σερί ήττες, με την βαθμολογική ανακούφιση να είναι τεράστια. Αυτό καθώς ο Άρης διατήρησε την διαφορά έξι βαθμών από τον Ατρόμητο τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα. Συνεπώς οι «κίτρινοι» με νίκη «σφραγίζουν» την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Οι Περιστεριώτες στον αντίποδα νίκησαν τον Λεβαδειακό πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0. Έχουν ένα ματς λιγότερο βέβαια -λόγω της εκκρεμότητας με την ΑΕΚ- αλλά θα συνεχίσουν και σε περίπτωση ήττας να έχουν ελπίδες, κοιτώντας όμως προς τον Βόλο πλέον, από τον οποίο απέχουν 7 πόντους, αφού ο Άρης θα είναι στο +9 υπερτερώντας στην ισοβαθμία.

Ο τραυματίας Μανού Γκαρθία, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και ο Φαμπιάνο που εκτίει ποινή τιμωρίας οι απουσίες για τον Άρη. Χωρίς τους Μαυομμάτη, Σουάρεθ, Κλωναρίδη, Κιβρακίδη και Έρλινγμαρκ, για διαφορετικούς λόγους ο Ατρόμητος. Αντιθέτως θα έχει τον Ντε Μποκ, ο οποίος εξέτισε και επιστρέφει.

Εκτίμηση:

Ο Ατρόμητος παίζει τα… ρέστα του, αλλά ο Άρης έδειξε να έχει συνέλθει στην Κρήτη και δεν έχει περιθώρια να «παίξει» με την τύχη του. Ο άσος είναι πολύ χαμηλά για τα δεδομένα της αναμέτρησης, αλλά σε συνδυασμό με το Over 1,5 ανεβαίνει σε ικανοποιητικά επίπεδα, αφού δεν θεωρώ απίστευτο να δούμε γκολ και από τους φιλοξενούμενους.

1 & Over 1,5 Goals σε απόδοση 1,98

Μονό Αποδεκτό:

19:30 Άρης – Ατρόμητος: 1 & Over 1,5 Goals|| 1,98 @ 20 Units

Previous Article

Σοβαρή στο «Europa-Park Stadion» η Φράιμπουργκ

Next Article

Championship: Χάνεται εκτός έδρας η Ρόδεραμ