30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Europa League: Προβάδισμα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Πάνω από τρεις μήνες χωρίς αγώνα η Μίντιλαντ που θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Επιβεβαίωση στη χθεσινή πρόταση για το Champions League, καθώς η Μπενφίκα, πέρασε νικηφόρα 2-0 από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Από το σημερινό πρόγραμμα του Europa League, θα αναλύσω την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέναντι στην Μίντιλαντ.

22:00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μίντιλαντ

Δύο φορές στο παρελθόν έπαιξαν Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μίντιλαντ. Για την ίδια διοργάνωση, τα «λιοντάρια» πήραν δύο νίκες με 3-2 στη Δανία και 3-0 στην Πορτογαλία.

Στόχος φυσικά, είναι να συνεχίσει αυτή την παράδοση και φέτος. Η ομάδα της Λισαβόνας απώλεσε κάθε πιθανότητα για τον τίτλο πριν από λίγες ημέρας, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Πόρτο.

Στο 60’ έμεινε πίσω στο σκορ και δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 90’. Στις καθυστερήσεις μείωσε στο σκορ, χωρίς αυτό να είναι αρκετό για να πάρει και κάτι.

Η ομάδα της Λισαβόνας έφτασε έως εδώ, λόγω της παρουσίας της στο Champions League, όπου τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Εχασε την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 εντός από την Αϊντραχτ. Θα παίξει ουσιαστικά πλήρης, καθώς μοναδική απουσία θα είναι αυτή του μέσου Μορίτα (15/5).

Απέναντί της έχει τη Μίντιλαντ, η οποία έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της στις 13 Νοεμβρίου. Το τελευταίο διάστημα έδωσε κάποια φιλικά, καθώς επικράτησε 1-0 της Ουλσάν και έμεινε στο 1-1 με την Ελφσμποργκ.

Εκτίμηση:

Τη δεδομένη στιγμή, η Σπόρτινγκ είναι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Αντίθετα, η Μίντιλαντ είναι σε στάδιο προετοιμασίας για την έναρξη της σεζόν στη Δανία. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και έχουν τον τρόπο να σκοράρουν αρκετές φορές και να επιβεβαιώσουν τον άσο, καθώς και το over 2.5.

Μονό αποδεκτό

22:00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μίντιλαντ 1 & Over || 1,95 @ 20 Units

Previous Article

Με την έδρα Μπόντο και Λάτσιο

Next Article

Conference: Ρίσκο με Μπράγκα και Φιορεντίνα