30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Φεύγει και έρχεται ο Νταβίντε Νικόλα

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει η 19η αγωνιστική στο Καμπιονάτο.

Καλημέρα σε όλους! Απίστευτα πράγματα στην Σαλερνιτάνα με τον Νταβίντε Νικόλα να απολύεται το βράδυ της Κυριακής και να ανακοινώνεται ξανά την Τετάρτη…

2/2 κάναμε την Κυριακή και συνολικά 3/3 βασικές επιλογές το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η Λάτσιο βγήκε οριακά με γκολ στο τέλος, αντίθετα με την Αταλάντα που έβαλε οκτώ γκολ στην Σαλερνιτάνα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου από το ξεκίνημα της σεζόν

(19:00) Σαλερνιτάνα – Νάπολι

Διασυρμός για την Σαλερνιτάνα, δέχτηκε οκτώ γκολ στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα και όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την απόλυση του Νταβίντε Νικόλα. Ο 49χρονος προπονητής ανέλαβε την ομάδα τον Φλεβάρη του 2022, καταφέρνοντας να την οδηγήσει σε μια απίθανη παραμονή κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Όλα αυτά μέχρι την Τετάρτη όταν και τον ανακοίνωσε ξανά… Απίστευτα πράγματα, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι παίκτες πίεσαν τον πρόεδρο να τον φέρει πίσω. Αρκετές απουσίες σε ακόμα ένα παιχνίδι, εκτός ο γκολκίπερ Σέπε και οι Ματζόκι, Φάτσιο, Μπρον και Ματζόρε, όλοι βασικοί.

Θρίαμβος για την Νάπολι, τεράστια νίκη κόντρα στην Γιουβέντους με την έκταση του σκορ(5-1) να μην αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε κουβέντα. Το πρωτάθλημα όλο και πιο κοντά, στο 1.30 την προσφέρουν οι εταιρίες για να κόψει πρώτη το νήμα. Απότομη προσγείωση μεσοβδόμαδα με τον αποκλεισμό από την Κρεμονέζε στο κύπελλο, σε εντός έδρας παιχνίδι. Εκτός ο Κβαρατσκέλια που δεν έπαιξε ούτε την Τρίτη.

Εκτίμηση:

Ότι να ναι γίνεται στην Σαλερνιτάνα, με τον Νταβίντε Νικόλα να πηγαινόρχεται… και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να συνέλθει από τον διασυρμό στο Μπέργκαμο. Η Νάπολι πανηγύρισε νίκη τίτλου κόντρα στην Γιουβέντους(5-1) αλλά μεσοβδόμαδα προσγειώθηκε απότομα με τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Σε τελείως διαφορετικό μομέντουμ οι δυο ομάδες, αλλά το διπλό είναι πολύ χαμηλά. Θα πάω στο καλοπληρωμένο GG.

(21:45) Φιορεντίνα – Τορίνο

Η Φιορεντίνα ηττήθηκε από την Ρόμα με 2-0, σε ένα παιχνίδι που έπαιξε από το 25′ με δέκα παίκτες. Αμυντικά το πάει καλά, επιθετικό είναι και πάλι το πρόβλημα της, αφού δύσκολα βρίσκει πάνω από ένα γκολ. Εκτός ο Ντοντό που είδε την κόκκινη κάρτα στην Ρώμη και οι Σοτίλ και Καμπράλ. Απίστευτη παράδογη για τους γηπεδούχους στο Αρτέμιο Φράνκι, αφού δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από την Τορίνο. 19-14-0 στα 33 τελευταία με το πιο πρόσφατο διπλό να είναι το 1976.

Μετά την μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στην Μίλαν, ήρθε η γκέλα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Σπέτσια(0-1). Αρκετά κουρασμένη έδειξε στο ματς και οι απουσίες της έπαιξαν τον ρόλο τους. Και σήμερα έχει αρκετές, εκτός οι Όλα Αϊνα, Λάζαρο, Λούκιτς και Πελέγκρι .

Εκτίμηση:

Ισόβαθμες οι δυο ομάδες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αν κάποια μπορεί να παλέψει για την Ευρώπη, αυτή είναι η Φιορεντίνα. Σφικτά παίζουν οι δυο ομάδες και δύσκολα θα αλλάξει αυτό στην μεταξύ τους αναμέτρηση, οπότε σωστά βλέπουμε το under σε τιμές καθαρού φαβορί. Άσο βλέπω, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερη αξία. Η βιόλα πάντως έχουν τρομερή παράδοση, αφού δεν έχουν χάσει ποτέ, εντός έδρας από την Τορίνο.

Μονά Αποδεκτά:

19:00 Σαλερνιτάνα – Νάπολι : GG || 2.00 @ 20 Units

21:45 Φιορεντίνα – Τορίνο : 1 || 2.10 @ 20 Units

Previous Article

Σε διαφορετικές φάσεις Παναιτωλικός και ΠΑΣ

Next Article

Premier League: Προβληματίζουν Λίβερπουλ και Τσέλσι