30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Group G: Όποια χάσει, χάνεται και… Βραζιλία

Group G

Καμερούν και Σερβία ξεκίνησαν με το «αριστερό» τις υποχρεώσεις τους στο Group G του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αμφότερες αναζητούν την πρώτη τους νίκη. Στο ματς των 18:00, Βραζιλία και Ελβετία παίζουν για ένα δεύτερο «τρίποντο» που πρακτικά θα τους φέρει μία «ανάσα» από την πρόκριση. Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος αναλύει.

Χαλό και Kαλησπέρα! Επιστρέφουμε στις επάλξεις, με την ανάλυση των δύο αγώνων του Group G του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αψυχολόγητη η Ιαπωνία. Στην πρεμιέρα έκανε την έκπληξη και κέρδισε τη Γερμανία, για να χάσει στο αμέσως επόμενο ματς του Group G από την Κόστα Ρίκα, με 0-1. Τσάμπα την πιστέψαμε (1 & Over 1.5). Οριακό ματς το Ισπανία – Γερμανία, σκόραραν αμφότερες, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε και το Over 2.5…

Μείζονος σημασίας τόσο για το Καμερούν, όσο και για τη Σερβία, το μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς όποια από τις δύο ομάδες χάσει, θα «κουνήσει μαντήλι». Στον αντίποδα, η νικήτρια του Βραζιλία – Σερβία θα πάρει σημαντικό προβάδισμα για την παρουσία της στους «16».

(12:00) Καμερούν – Σερβία

Η αλήθεια είναι ότι το Καμερούν άξιζε δεδομένα το κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία. Την κόντραρε στα ίσια και είχε τις ευκαιρίες της, ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (48’) έφαγε το γκολ, δίχως να μπορέσει να απαντήσει.

Υπέστη την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς του Group G και παραμένει λοιπόν μακριά από τις επιτυχίες σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2002. Παράλληλα αποτέλεσε το όγδοο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση και ιδανικά θα ήθελε να αποφύγει το αρνητικό ρεκόρ του Μεξικού, που μετρά εννέα. Δεν θα έχει απουσίες.

Σε μία επανάληψη του μεταξύ τους αγώνα στο Μουντιάλ του 2018, η Σερβία έχασε με 2-0 από τη Βραζιλία. Αρκετά μεγάλη η διαφορά εικόνας που είχε στα δύο ημίχρονα. Ξεκίνησε ούσα αρκετά ανταγωνιστική, κάτι που δεν συνέβη στην επανάληψη, όπου αδυνατούσε να κοντράρει τους Βραζιλιάνους.

Δυσκολεύει λοιπόν το έργο της, αν δεν κερδίσει το Καμερούν, θα σημάνει και τον τέταρτο σερί αποκλεισμό της από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την ήττα από τη «Σελεσάο» στην πρεμιέρα του Group G, έφτασε τις οχτώ σε 10 αγώνες Μουντιάλ, τις περισσότερες που έχει ευρωπαϊκή χώρα. Δεν έπαιξε ο Κόστιτς στο ματς της 1ης αγωνιστικής, παραμένει αμφίβολος.

Καμερούν και Σερβία θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Εκτίμηση:

Και οι δύο ομάδες έδειξαν κατά διαστήματα στα πρώτα τους παιχνίδια ότι έχουν ποιότητα. Ειδικά το Καμερούν, είναι αρκετά άτυχο που δεν πήρε έστω τον βαθμό. Εκ πρώτης όψεως το ματς με την Ελβετία μοιάζει εξαιρετικά αμφίρροπο. Δύσκολο να μείνουν για δεύτερη αγωνιστική χωρίς γκολ, επιλογή το G/G στο 1.95.

(18:00) Βραζιλία – Ελβετία

Πριν την έναρξή του, το παιχνίδι με τη Σερβία, έμοιαζε αρκετά δύσκολο για τη Βραζιλία. Με την απόδοση που είχε εντούτοις, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, το έκανε να μοιάζει… εύκολο. Τα δύο τέρματα του Ριτσάρλισον, σε μία συνολικά εξαιρετική εμφάνιση, έκαναν τη διαφορά και της έδωσαν τη νίκη με 2-0.

Όγδοη σερί νίκη και δίχως ήττα μετά τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα το 2021. Κατά πολλούς, η «Σελεσάο» πραγματοποίησε την πιο πειστική εμφάνισή από τα «φαβορί» για την κατάκτηση του τροπαίου. Και δεν έχουν άδικο. Βέβαια, αποτέλεσε μόλις το πρώτο από τα συνολικά επτά ματς που θα δώσει, αν φτάσει στον τελικό. Μακρύς ο δρόμος. Σοκ με τον Νεϊμάρ που χάνει σίγουρα τα εναπομείναντα ματς του Group G. Εκτός και ο Ντανίλο.

Μάλλον λίγες οι στιγμές που ένιωσε απειλή ο Γιαν Ζόμερ, την ώρα που το τέρμα του Μπριλ Εμπολό λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ήταν αρκετό, για να δώσει στην Ελβετία τη νίκη επί του Καμερούν με 1-0.

Σαφώς και είναι θετικό που η εκκίνησή της στο Group G έγινε με «τρίποντο», το οποίο αυτόματα της δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Ο Γιακίν θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από το πρόσωπο της ομάδας του, άλλωστε μόλις για δεύτερη φορά στα 10 τελευταία ματς, κράτησε ανέπαφη την εστία της. Είναι σίγουρο ότι απέναντι στη Βραζιλία της κάνει και η ισοπαλία, έτσι ώστε στον «τελικό» με τη Σερβία την 3η αγωνιστική, να της κάνουν δύο αποτελέσματα, σε περίπτωση που οι Σέρβοι πάρουν τη νίκη κόντρα στο Καμερούν. Αμφίβολος ο Στέφεν.

Η απόλυτη ισορροπία μεταξύ των δύο. Βραζιλία και Ελβετία μετρούν από μία νίκη, με τις ισοπαλίες να υπερισχύουν και να είναι τέσσερις στον αριθμό.

Εκτίμηση:

Πιθανότατα η Ελβετία να έχει απέναντι στη Βραζιλία ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που είχε η Σερβία απέναντί της. Δεν εντυπωσίασε κόντρα στο Καμερούν, αν οι Βραζιλιάνοι πιάσουν παρόμοια στάνταρ απόδοσης με αυτά της 1ης αγωνιστικής, έχουν τον πρώτο λόγο. Επιλογή το combo 1 & Under 4.5 στο 1.72.

Μονά Αποδεκτά:

12:00 Καμερούν – Σερβία: G/G || 1,95 @ 25 Units

18:00 Βραζιλία – Ελβετία: 1 & Under 4.5 || 1,72 @ 25 Units

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Πρόβα… ανόδου για Κηφισιά και Καλλιθέα

Next Article

Group H: Ειδικό για Κορέα και Γκάνα