30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ψάχνει και… ψάχνεται ο Ολυμπιακός Β’

Την πρώτη του νίκη ψάχνει ο Ολυμπιακός Β’ κόντρα στην Ηλιούπολη στον Νότιο Όμιλο της Superleague 2.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους από το bethoop.gr. Εύκολο ταμείο που άνοιξε την όρεξη χθες (25/11). Αυτό καθώς λίγο μετά το μισάωρο Ηρακλής και Παναθηναϊκός Β’ είχαν βρει δίχτυα «πληρώνοντας» την απόδοση άνω του διπλασιασμού. Έτσι λοιπόν σήμερα από τους «πράσινους» πάμε στους «ερυθρόλευκους» μιας και ο Ολυμπιακός Β’ φιλοξενεί την Ηλιούπολη στου Ρέντη και αυτό είναι το ματς που επιλέγουμε για ανάλυση και ποντάρισμα.

Θυμίζουμε πως οι Β’ ομάδες δεν μπορούν να ανέβουν κατηγορία, αλλά ούτε και να υποβιβαστούν τα πρώτα τρία χρόνια της συμμετοχής τους.

(15:00) Ολυμπιακος Β’ – Ηλιούπολη

Ο Ολυμπιακός Β’ έχει ποιότητα λλά το πρόβλημα ομοιογένεις είναι εμφανές. Αφενός οι Β’ ομάδες έχουν έτσι κι αλλιώς τέτοια προβλήματα, αφού δεδομένα η ύπαρξή τους εξυπηρετεί πρωτίστως δοκιμές προσώπων και σχημάτων. Αφετέρου ο Γιάννης Οκκάς δεν έχει κατασταλάξει ακόμα σε κάποιο έστω βασικό σύνολο που θα χρησιμοποιεί έστω και με ροτέισιον.

Η εντός έδρας ήττα πάντως από την Καλαμάτα ήρθε δύσκολα με 2-0. Οι Μεσσήνιοι είναι εκ των φαβορί για την άνοδο οπότε δεν ενόχλησε κιόλας τόσο.

Στον αντίποδα η Ηλιούπολη μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κηφισιά απέδειξε πως είναι πιο καλό σύνολο απ’ ότι περίμεναν οι περισσότεροι. Με μία ισοπαλία και μία νίκη εσχάτως (3-0 επί του Ηροδότου) η ομάδα του Παντελη δείχνει πως μπορεί να παλέψει για την παραμονή με αξιώσεις.

Εκτίμηση:

Αμφότερες οι ομάδες πάνε προσεκτικά και το πρόβλημα στο γκολ είναι εμφανές. Η ισοπαλία δεν χαλάει την Ηλιούπολη που θα πάει πιο συντηρητικά, ενώ ο Ολυμπιακός θα ρισκάρει λίγο παραπάνω ψάχνοντας το πρώτο του τρίποντο. Combo προς τα αριστερά με λίγα γκολ λοιπόν.. 1Χ & Under 2,5 Goals σε απόδοση 2,10

Μονό Αποδεκτό:

15:00 Ολυμπιακός Β’ – Ηλιούπολη: 1X & Under 2,5 Goals || 2,10 @ 15 Units

Previous Article

Κρύβει παγίδες ο αγώνας

Next Article

Group C: Φαβορί η Πολωνία