30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

La Liga: Αλλοπρόσαλλη η Βαλένθια

Βαλένθια

Εμβόλιμη αγωνιστική για τη La Liga περιλαμβάνει το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα. Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Βαλένθια. Ο President αναλύει την αναμέτρηση και κρατά τις στοιχηματικές επιλογές.

Αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν η αγωνιστική που πέρασε το προηγούμενο τριήμερο στην Ισπανία. Η Ρεάλ δημιούργησε διαφορά τριών βαθμών από την Μπαρτσελόνα, ενώ στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Απόψε στη Σεβίλλη η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Βαλένθια, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

(20:00) Σεβίλλη – Βαλένθια

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνιση της η Σεβίλλη, όμως πήρε το ζητούμενο στη Μαγιόρκα, που δεν ήταν άλλο από τη νίκη. Σαφώς βελτιωμένη στην αμυντική της λειτουργία και με αρκετά προβλήματα στη δημιουργία φάσεων μπόρεσε να βρει να βρει μια φορά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Η νίκη της αυτή ήταν μόλις η δεύτερη από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και φυσικά έχει πολύ δρόμο μπροστά της να διανύσει προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της. Η αλλαγή προπονητή έχει επιδράσει αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ οι αλλαγές σε αγωνισιτκό επίπεδο είναι ακόμα ελάχιστες.

Κορόνα και Ράκικ, παραμένουν εκτός υποχρεώσεων της ομάδας, λόγω τραυματισμού. Ο Βραζιλιάνος Φερνάντο εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με μια ίωση η οποία δεν τον έχει αφήσει να προπονηθεί ουσιαστικά τις τελευταίες μέρες και μάλλον και αυτός θα απουσιάσει. Αμφίβολη και η συμμετοχή του Νάβας, που αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό.

Ως πισωγύρισμα μπορεί να χαρακτηρισθεί το εντός έδρας 2-2 της Βαλένθια κόντρα στην Ελτσε. Οι νυχτερίδες είχαν βρει ρυθμό τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο κόντρα στην Έλτσε τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελαν. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, ωστόσο η Βαλένθια έκανε την ανατροπή πριν καν βγει το ημίχρονο. Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι έδειξαν το κακό τους πρόσωπο χάνοντας πολύτιμους βαθμούς.

Η ισοπαλία αυτή την φέρνει και πάλι εκτός εξάδας, χωρίς όμως οι διαφορές να είναι μεγάλες. Εκτός έδρας δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα και τα αποτελέσματα της. Πιο συγκεκριμένα σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων μετρά μια νίκη. μια ισοπαλία και δυο ήττες. Αρνητική είναι και η πρόσφατη παράδοση στην Ανδαλουσία, αφού στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της, για πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετρά μόνο ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά.

Ταξίδεψαν κανονικά με την αποστολή αλλά είναι αμφίβολοι οι Καβάνι και Καστιγέχο, που όμως έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης. Εκτός αποστολής ο Ντομενέκ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Εκτίμηση:

Ο αέρας αλλαγής που φυσά στο στρατόπεδο της Σεβίλλης ίσως είναι αρκετός για να την οδηγήσει σε μια δέυτερη διαδοχική νίκη. Άλλωστε, το ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Από την άλλη η Βαλένθια μπορεί αμυντικά να μην εμπνέει εμπιστοσύνη, ωστόσο επιθετικά έχει την ποιότητα τουλάχιστον να βρει ένα γκολ. Ικανοποιητικό το goal/goal στο 1.75.

Μονό αποδεκτό:

20:00 Σεβίλλη – Βαλένθια: Goal/Goal || 1,75 @ 30 Units

Previous Article

Ντέρμπι επιβίωσης στο «Καραϊσκάκης»

Next Article

Στην έδρα της για την πρώτη νίκη