18 Οκτωβρίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Group B: Θα πιάσει κορυφή η Ατλέτικο

Μεγαλύτερη είναι η εμπειρία της Ατλέτικο Μαδρίτης σε αυτά τα παιχνίδια και έχει το προβάδισμα επί της Κλαμπ Μπριζ. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Επιστροφή στη δράση στο Champions League με την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Αυτή η αγωνιστική συνήθως είναι και η πιο σημαντική και μπορεί να κρίνει πολλά για την έκβαση ενός ομίλου.

Από το σημερινό πρόγραμμα θα αναλύσω το δεύτερο γκρουπ.

22:00 Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Απίστευτη είναι η πορεία της Κλαμπ Μπριζ στο φετινό Champions League, καθώς σε έναν όμιλο όπου είναι το μεγάλο φαβορί για την τελευταία θέση, έχει κάνει το απόλυτο.

Επικράτησε αρχικά της Λεβερκούζεν εντός έδρας και στη συνέχεια έκανε το μεγάλο διπλό στην έδρα της Πόρτο. Είναι μονη της στην κορυφή και με νίκη έχει την ευκαιρία να φτάσει μία ανάσα μακριά από την πρόκριση.

Σίγουρα το επίπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι υψηλότερο. Στο πρωτάθλημα έκανε το καθήκον της και επικράτησε 3-0 της Μαλίν και μείωσε την απόστασή της από την πρώτη θέση.

Δεν υπολογίζεται ο βασικός εξτρέμ Ολσεν, καθώς είναι τραυματίας, ενώ εκτός είναι και ο αμυντικός Μπογιάτα.

Από την πλευρά της η ομάδα τη Μαδρίτης μετά την ανέλπιστη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Πόρτο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ακολούθησε η ήττα με 2-0 από την Λεβερκούζεν.

Είναι αναγκασμένη να πάρει τη νίκη που θα της δώσει την κορυφή του ομίλου. Στο πρωτάθλημα ανέβασε τη ψυχολογία της καθώς επικράτησε 2-0 της Σεβίλλης εκτός έδρας. Στο αγωνιστικό, εκτός είναι ο στόπερ Φελίπε.

Εκτίμηση:

Περισσότερα από όσα υπολόγιζε έχει κάνει η Κλαμπ Μπριζ. Η Ατλέτικο από την πλευρά της, έκανε την ήττα που… άντεχε και πλέον παίζει υπό πίεση. Η εμπειρία των «ροχιμπλάνκος» είναι τέτοια που μπορεί να τους οδηγήσει στη νίκη στο 2.00.

22:00 Πόρτο – Λεβερκούζεν

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την πορεία της η Πόρτο στο φετινό Champions League. Αρχικά γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο ματς που ήταν και το… βατό, γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Κλαμπ Μπριζ εντός έδρας. Μία ήττα που είναι πιθανό να της κοστίσει και την πρόκριση στο τέλος, καθώς ήταν εκτός προγράμματος.

Στο πρωτάθλημα θριάμβευσε απέναντι στην Μπράγκα όπου επικράτησε με 4-1. Παρέμεινε στους τρεις πόντους μακριά από την πρώτη θέση, αλλά προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, είναι το ματς με την Λεβερκούζεν.

Δεν υπάρχουν περιθώρια και σε περίπτωση που δεν πάρει τη νίκη, ουσιαστικά θα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στα νοκ – άουτ της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της η Λεβερκούζεν μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στην Πορτογαλία για να μπει σε θέση οδηγού αναφορικά τουλάχιστον με την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Εκτίμηση:

Επιθετικό το ποδόσφαιρο της Πόρτο. Η Λεβερκούζεν από την πλευρά της, θα βρει κενούς χώρους έτσι ώστε να απειλήσει. Στο 1.65 το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Μονό αποδεκτό:

22:00 Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 || 2,00 @ 20 Units

22:00 Πόρτο – Λεβερκούζεν G/G || 1,65 @ 20 Units

Previous Article

A Group: Ματς για γκολ στο Άμστερνταμ

Next Article

Group E: Εκτός λογικής το 4.70 της Μίλαν