30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

League B Group D: Στον αστερισμό του Χάαλαντ

Σλοβενία – Νορβηγία και Σερβία – Σουηδία περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του 4ου ομίλου στην 2η κατηγορία

Καλημέρα σε όλους! Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έρχεται με φόρα και μετράει 20 γκολ σε 21 εμφανίσεις με την Νορβηγία.

Οι επιλογές των σκόρερ δεν επιβεβαιώθηκαν χθες, αφού δεν σκόραρε ούτε η Γερμανία αλλά ούτε και η Αγγλία.

(19:00) Σλοβενία – Νορβηγία

Ακόμα ένα κακό τουρνουά για τη Σλοβενία, η οποία μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μόλις δυο πόντους. Προφανής ο στόχος να αποφύγει την τελευταία θέση, Τελευταία αγωνιστική θα πάει να παίξει μέσα στην Σουηδία. Με Κούρτιτς και Σπόραρ λογικά η βασική ενδεκάδα.

Πρωτοπόρος η Νορβηγία με μοναδική απώλεια το 0-0 με την Σλοβενία. Έβγαλε διπλό στην Σερβία(0-1) και κέρδισε δυο φορές την Σουηδία. Όλα γυρίζουν γύρω από τον Χάαλαντ που έχει 20 γκολ σε 21 εμφανίσεις, ενώ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν κερδίσει και δεν κερδίσει η Σερβία, παίρνει από σήμερα την πρώτη θέση του ομίλου. Αμφίβολος είναι ο αρχηγός της ομάδας, Μάρτιν Οντεγκάαρντ. Δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Εκτίμηση:

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δυο ομάδων. Αν πιάσει καλή απόδοση η Νορβηγία, λογικά θα φύγει με το διπλό. Και να μην το πάρει βέβαια, δεν τρέχει και τίποτα. Σε παρόμοιες αποδόσεις το να σκοράρει ο Χάαλαντ. Θα το προτιμήσω.

(21:45) Σερβία – Σουηδία

Η Σερβία θέλει νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Αν πάρει χειρότερο αποτέλεσμα από την Νορβηγία, θα είναι αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική. Λογικά πάντως, όλα θα κριθούν εκεί, αφού πάει στο Όσλο για να παίξει με την ομάδα του Χάαλαντ. Τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Ραΐκοβιτς.

Κακό τουρνουά για την Σουηδία, δεν κατάφερε καν να παλέψει για την πρωτιά και τώρα πρέπει να αποφύγει την τελευταία θέση. Σημαντική απουσία του Αλεξάντερ Ισάκ, όπως και αυτές των Μάρτιν Όλσον και Έκνταλ. Γενικά σε φάση ανανέωσης η ομάδα, με τον Άντερσον να κάνει αρκετές δοκιμές.

Εκτίμηση:

Δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης η Σερβία και ειδικά σε τέτοιες αποδόσεις δεν αξίζει. Δεν θα αδιαφορήσει η Σουηδία και δεν αποκλείω να κάνει την έκπληξη. Σε καλές αποδόσεις το Under, αλλά δεν θα πάρω κάτι από την αναμέτρηση.

Μονά Αποδεκτά:

19:00 Σλοβενία – Νορβηγία : Χάαλαντ anytime || 2.00 @ 20 Units

Previous Article

League B Group A: Με τo ηθικό στα ύψη η Σκωτία

Next Article

League C Group B: Άνετη η Ελλάδα, «καίγεται» η Κύπρος