30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Group D: Τον πρώτο λόγο Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου

Ουνιόν

Ένας από τους πιο ανοιχτούς ομίλους του φετινού Europa League είναι ο 4ος (Group D) με Μπράγκα, Μάλμε, Ουνιόν Βερολίνου και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

Καλημέρα σε όλες και όλους από το bethoop.gr. Ο 4ος όμιλος του Europa League είναι ο δεύτερος μετά από αυτόν του Ολυμπιακού (7ος) που θα παρακολουθήσουμε παρέα το επόμενο δίμηνο. Μπράγκα, Μάλμε, Ουνιόν Βερολίνου και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ δημιουργούν ένα ενδιαφέρον μείγμα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

(19:45) Ουνιόν Βερολίνου – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Εκπλήξεις αποτέλεσαν και οι δύο στα πρωταθλήματά τους πέρυσι. Η γερμανική Ουνιόν τερμάτισε στην 5η θέση επιστρέφοντας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 21 χρόνια. Από την πλευρά της η βελγική Ουνιόν «τρέλανε» τον κόσμο ως νεοφώτιστη, αφού πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League τερματίζοντας στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός των Βέλγων από την Ρέιντζερς τους έφερε στο Europa League και σε έναν πολύ ανοιχτό όμιλο. Ωστόσο οι πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι στο ρόστερ, τους έχουν αποδυναμώσει αρκετά. Η Ουνιόν Βερολίνου από την πλευρά της βλέπει ως ευκαιρία την εν λόγω κλήρωση ώστε να πάρει μία ιστορική πρόκριση και η αλήθεια είναι πως έχει την ποιότητα να το πετύχει αυτό.

Εκτίμηση:

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά ο άσος είναι πολύ χαμηλά. Ο συνδυασμός με το να μπει πάνω από 1,5 Goal στο ματς όμως μας δίνει μία αρκετά κaλή απόδοση.

1 & Over 1,5 Goals σε απόδοση 1,83

(19:45) Μάλμε – Μπράγκα

Από το κακό στο… χειρότερο πηγαίνει η σεζόν για την Μάλμε. Ο αποκλεισμός σοκ από την Ζαλγκίρις Βίλνιους στα προκριματικά του Champions League την έφερε στο Europa. Εκεί μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να περάσει από Ντουντελάνζ και Σίβασπορ ώστε να μπει στους ομίλους, αλλά εγχώρια παραπαίει. Έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας μετά την πρόσφατη ήττα από την Έλφσμποργκ και κινδυνέυει να χάσει και το εισιτήριο για την Ευρώπη εκτός του τίτλου πλέον, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Η Μπράγκα στον αντίποδα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. «τρέχει» ρεκόρ 4-1-0 στην Primeira Liga και στοχεύει να μπει «σφήνα» στην πρώτη τριάδα. Παράλληλα κυνηγά την ευρωπαϊκή υπέρβαση ξανά, αφού πέρυσι βρέθηκε μία.. ανάσα από τα ημιτελικά του Europa League.

Εκτίμηση:

Η Μπράγκα είναι σε καλύτερη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα και μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από την Σουηδία. το ματς θα έχει γκολ, οπότε μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ωραίο και ασφαλές combo υπέρ των Πορτογάλων.

Χ2 & Over 1,5 Goals σε απόδοση σε 1,80

Μονά Αποδεκτά:

19:45 Ουνιόν Βερολίνου – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ: 1 & Over Goals || 1,83 @ 30 Units

19:45 Μάλμε – Μπράγκα: X2 & Over 1,5 Goals || 1,80 @ 30 Units

Previous Article

Group G: Ψάχνει θετικό ξεκίνημα στο «Μποζουάρ» ο Ολυμπιακός

Next Article

Ligue 1: Αήττητη η Λανς, σε φόρμα η Τρουά