30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ligue 1: Επιστρέφει στις νίκες η Μονακό

Μονακό

Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1. Φυσικά, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Μονακό κόντρα στην Τρουά και της Τουλούζ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο President αναλύει τις αναμετρήσεις και κρατά τις στοιχηματικές επιλογές.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής ανάμεσα στην Παρί και τη Μονακό. Αυτό ήταν και το μελανό σημείο για τη στήλη, που κατέγραψε μικρές ζημιές το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Σήμερα το πρόγραμμα στη Γαλλία είναι γεμάτο. Η Μονακό ψάχνει την πρώτη της νίκη, μετά από αρκετό καιρό, κόντρα στην Τρουά, ενώ η πρωταθλήτρια Παρί ταξιδεύει στην Τουλούζη.

(20:00) Μονακό – Τρουά

Τον καλύτερο της εαυτό έδωσε κόντρα στην πρωταθλήτρια Παρί η Μονακό, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη. Όπως ήταν φυσικό οι Παριζιάνοι ήταν αρκετά καλύτεροι, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, όμως η Μονακό βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νειμάρ, έφερε τα πράγματα στα ίσια, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να αντέχει στην πίεση των τελευταίων λεπτών.

Τα αριθμητικά δεδομένα δείχνουν πλέον πως η Μονακό συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη, εντός και εκτός συνόρων και πλέον η ανάγκη για μια νίκη, που θα φέρει την ηρεμία είναι επιτακτική. Το σημερινό παιχνίδι μοιάζει ιδανικό για κάτι τέτοιο, αφού την τελευταία δεκαετία έχει φιλοξενήσει την Τρουά τρείς φορές μετρώντας μόνο νίκες.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατέγραψε το Σαββατοκύριακο η Τρουά, που επικράτησε με 3-1 της Ανζέ. Σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η κόκκινη κάρτα που πήραν οι φιλοξενούμενοι στο 21 κάτι που έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στην Τρουά, η οποία έφτασε άνετα στο 3-0. Τα σημάδια χαλάρωσης πάντως που παρουσίασε και πάλι στην άμυνα δεν άφησαν απαραβίαστη την εστία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ εκτός έδρας η εικόνα της είναι αποκαρδιωτική με δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια αι επτά τέρματα παθητικό. Εκτός από την κάκιστη παράδοση στο Μονακό, σήμερα έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα απουσιών των Αζαμούν, Μπρους και Κόντε.

Εκτίμηση:

Εδώ που έφτασε η κατάσταση δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες η Μονακό. Η Τρουά μοιάζει ως τον εύκολο στόχο και λογικά δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σοβαρά. Το combo bet 1 & Over 2.5 το συναντάμε στο 1.83.

(22:00) Τουλούζ – Παρί Σεν Ζερμέν

Δυο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε η Τουλούζ στο τελευταιο της παιχνίδι κόντρα στη Ναντ, εκτός έδρας. Αρχικά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε νωρίς μάλιστα το προβάδισμα. Έτσι έκλεισε και το ημίχρονο. Ωστόσο, στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική, χωρίς αρχή, μέση και τέλος δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλο της να πετύχει τρία τέρματα.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Τουλούζ, η οποία παρουσιάζει over 2.5 στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της, κυρίως λόγο της μεγάλης της αστάθειας στην άμυνα. Παραμένουν και σήμερα οι απουσίες των Χέλεϋ, Σίλα και Ρέστες, που είναι στη λίστα με τους τραυματίες.

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Παρί, που έμεινε τελικά στο 1-1, κόντρα στη Μονακό, εντός έδρας. Το ξεκίνημα της στην αναμέτρηση δεν ήταν καλό και μόνο όταν έμεινε πίσω στο σκορ έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Τελικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα από την άσπρη βούλα, με τον Νειμάρ να παίρνει την μπάλα από τα χέρια του Εμπαμπέ, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση.

Φυσικά η απώλεια βαθμών δεν δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, ωστόσο δημιουργεί έναν προβληματισμό. αφού πρόκειται για το πρώτο σοβαρό φετινό τεστ της Παρί, η οποία έχει μπροστά της σε μια μόλις εβδομάδα παιχνίδια για το Champions League. Η ισοπαλία κόντρα στη Μονακό ίσως φέρει αλλαγές στην ενδεκάδα, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και πίσω.

Εκτίμηση:

Ένα ξέσπασμα θα ψάξει η Παρί για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την απώλεια βαθμών κόντρα στη Μονακό. Αυτό άλλωστε δεν μοιάζει και απίθανο αν ρίξει κανείς μια ματιά στα παιχνίδια της από το ξεκίνημά της σεζόν. Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια περνά από την έδρα της Τουλούζ, αλλά όχι με εμφατικά σκορ. Η νίκη της, σε συνδυασμό με το Over 3.5 πληρώνει 2.05.

Μονό αποδεκτό:

20:00 Μονακό – Τρουά: 1 & Over 2.5 || 1,83 @ 30 Units

22:00 Τουλούζ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Over 3.5 || 2,05 @ 30 Units

Previous Article

Ρίσκο στο 2.20 με Αντβερπ και Ουνιόν

Next Article

Premier League: Συνεχίζει χωρίς λάθος η Άρσεναλ