30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ligue 1: Σκληρή άμυνα η Αζαξιό

Αζαξιό

Με την αναμέτρηση της Αζαξιό κόντρα στη Λιλ ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στη Ligue 1. Ο President αναλύει την αναμέτρηση και κρατά τις στοιχηματικές επιλογές.

Μετά από ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο η στήλη συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν πέρασαν και οι δυο επιλογές από τα προκριματικά του Champions League και έτσι συνεχίζουμε ένα διαβολεμένο σερί επιτυχιών. Σήμερα ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στη Γαλλία, με ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για τη Λιλ. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι πρώην πρωταθλητές έχουν στην πλάτη τους μια βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

(22:00) Αζαξιό – Λιλ

Μπορεί μέχρι τώρα η Αζαξιό να έχει μια αρκετά καλή εικόνα στα παιχνίδια της, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Στο τελευταίο της παιχνίδι πάλεψε αρκετά κόντρα στη Μετς, εκτός έδρας, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1.

Αισιόδοξος για το μέλλον δείχνει ο τεχνικός Ολιβιέ Πανταλόνι, που σε δηλώσεις του έκανε λόγο για καλές εμφανίσεις της ομάδας και ζήτησε πίστωση χρόνου. Θετικά τα νέα από τα μεταγραφικά με την απόκτηση ενός καθαρού φορ. Ο Τουζγκάρ έρχεται από την Τουλούζ και αναμένεται να συμβάλει αρκετά στο επιθετικό κομμάτι.

Ούτε δέκα δευτερόλεπτα δεν άντεξε η Λιλ κόντρα στην Παρί, με το τελικό 7-1 και μάλιστα εντός έδρας να μαρτυρά την διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει. Σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε και πειθαρχικό παράπτωμα από τον επιθετικό Μπαγιό, ο οποίος την παραμονή του παιχνιδιού με την Παρί διασκέδαζε μέχρι τις πρωινές ώρες. Φυσικά έχει τεθεί εκτός ομάδας και κάνει προπόνηση με την Β ομάδα.

Εκτός του Μπαγιό, που για την τύχη του θα αποφασίσει η διοίκηση, εκτός αποστολής είναι και ο Καμπελά, που είναι τραυματίας. Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο και περαιτέρω αλλαγών, μετά το στραπάτσο με την Παρί. Θετική η παράδοση στην έδρα της Αζαξιό, στην έδρα της οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ.

Εκτίμηση:

Τα δεδομένα μοιάζουν κομμένα και ραμμένα για να πάρει κάτι ξανά η Αζαξιό. Η Λιλ δεν θυμίζει σε τίποτα την πρωταθλήτρια Γαλλίας, ενώ η εικόνα της είναι χειρότερη και από την περσινή σεζόν. Το 1Χ και Under 3,5 μοιάζει ως μια καλή επιλογή.

Μονό αποδεκτό:

22:00 Αζαξιό – Λιλ: 1Χ & Under 3.5 || 1.90 @ 30 Units

Previous Article

Ευκαιρία να συνεχίσει θετικά η Φράιμπουργκ

Next Article

Γκολ για Λέουβεν και Οστάνδη στο 1.72