30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ταξίδι στη Στοκχόλμη για τον ΑΠΟΕΛ

Στοκχόλμη

Τελευταίο εμπόδιο για τον ΑΠΟΕΛ πριν τους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ακούει στο όνομα Τζουργκάρντεν. Δύσκολη αποστολή στη Στοκχόλμη, κόντρα σε μία φύσει επιθετική ομάδα. Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος αναλύει.

Χαλό και καλημέρα! Συνεχίζουμε… ευρωπαϊκά, με ματς από τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Άλλο παιχνίδι περιμέναμε στο Μάιντζ – Ουνιόν Βερολίνου, άλλο έγινε. Οι δύο ομάδες… προτίμησαν να μην βρουν τα γκολ που συνήθως βρίσκουν, έμειναν στο 0-0 και προφανώς η πρόβλεψη του G/G πήγε στον βρόντο.

Έχοντας ξεκινήσει αμφότερες από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, Τζουργκάρντεν και ΑΠΟΕΛ διασταυρώθηκαν για ένα εισιτήριο στους ομίλους της τρίτης τη τάξη διασυλλογικής διοργάνωσης.

(19:45) Τζουργκάρντεν-ΑΠΟΕΛ

Η Τζουργκάρντεν επιβεβαιώνει και εντός συνόρων ότι μέσα στο 2022 είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Για τη 15η αγωνιστική της Άλσβενσκαν φιλοξένησε την Κάλμαρ, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 3-2, έχοντας σημειώσει και τα τρία τέρματα μέχρι το 52’.

Μιλάμε για μία άκρως επιθετική ομάδα. Πριν το τελευταίο της παιχνίδι, η ομάδα από τη Στοκχόλμη είχε ρίξει άλλα τρία (3-1) στη Σέπσι, την οποία είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ και στη Ρουμανία, στο πρώτο από τα δύο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Σούπερ φόρμα για την πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος Σουηδίας, αγνοεί τη νίκη εδώ και 13 αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Φειδωλός ο ΑΠΟΕΛ στα δύο παιχνίδια με την Κιζιλζάρ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Μόλις με 1-0 η επικράτησή του στο ματς του «ΓΣΠ», 0-0 στον επαναληπτικό του Καζακστάν μία εβδομάδα αργότερα και πρόκριση.

Προηγουμένως, είχε φροντίσει να αφήσει εκτός συνέχειας την Μπότεβ Πλόβντιβ (0-0 εκτός, 2-0 εντός). Συνεπώς, κοινό χαρακτηριστικό και των τεσσάρων ευρωπαϊκών αγώνων του, το ότι έχει διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος έχει πάρει δύο προκρίσεις, με μόλις τρία γκολ ενεργητικό. Είναι γεγονός ότι η αμυντική του λειτουργία εμπνέει πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη και ασφάλεια από την περσινή. Έκανε το ταξίδι στη Στοκχόλμη χωρίς τον προπονητή της, Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος είναι άρρωστος. Την ευθύνη στον πάγκο για τον αγώνα της Τετάρτης θα έχει ο Μάκης Σεργίδης.

Εκτίμηση:

Η πολύ καλή μέχρι στιγμής άμυνα του ΑΠΟΕΛ, θα δοκιμαστεί κόντρα σε μία εξαιρετική επίθεση, όπως αυτή της Τζουργκάρντεν. Πρώτο μέλημα για τους «γαλαζοκίτρινους», να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Θα ήταν καλό αποτέλεσμα μία ισοπαλία. Πρόταση το 1Χ & Under 3.5 σε απόδοση 2.02.

Μονά Αποδεκτά:

19:45 Τζουργκάρντεν-ΑΠΟΕΛ: 1Χ & Under 2.5 || 2.02 @ 25 Units

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Champions League: Έχει προβάδισμα η Καραμπάκ

Next Article

Προγνωστικά Μπάσκετ: Νίκη και θέαμα για την Ελλάδα