30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η Παρί το πάνω χέρι στον τελικό

Παρί

Με τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Νάντ ανοίγει η αυλαία της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Γαλλία. Το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, είναι νοκ- άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο President έχει τις στοιχηματικές επιλογές.

Η χθεσινή μέρα μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, αφού ναι μεν η πρώτη επιλογή με το Over πέρασε σχετικά εύκολα, όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με τελικούς Super Cup. Ένας εξ αυτών είναι και εκείνος της Γαλλίας, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν και την Κυπελλούχο Νάντ. Αυτό είναι το παιχνίδι που απασχολεί σήμερα τη στήλη.

(21:00) Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ

Παρότι κατάκτησε το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, οι διοικούντες στην Παρί δεν ήταν ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας. Το μάρμαρο σε αυτές τις περιπτώσεις τις πληρώνει ο προπονητής συνήθως και έτσι συνέβη και εδώ. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο λοιπόν αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα του Παρισιού και νέος τεχνικός ανέλαβε ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έγιναν τρεις ουσιαστικές προσθήκες. Ο λόγος για τους Μουκιέλε, Εκιτίκε και Βιτίνια, ενώ δεν υπήρξαν ουσιαστικές αποχωρήσεις. Στα αρνητικά το γεγονός πως δεν έδωσε φιλικά υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζοντας ομάδες από την Ιαπωνία, απέναντι στις οποίες έδειξε καλό πρόσωπο. Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση οι Εκιτίκε και Κιλιάν Εμπαμπέ, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και ο δεύτερος να απουσιάζει λόγω καρτών.

Απόλυτα επιτυχημένη η περσινή σεζόν για τη Νάντ, κάτι το οποίο έχει να κάνει με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην ένατη θέση, χωρίς να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, ωστόσο και αυτό είναι θετικό αφού πριν από δυο σεζόν πάλεψε για την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν έγιναν σπουδαίες αλλαγές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ανάμεικτα τα συμπεράσματα που άφησε στα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία όλα ήταν απέναντι σε ομάδες της Γαλλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια παρουσιάζουν Over 2.5. Παράλληλα. η Νάντ έχει κατακτήσει τα δυο από αυτά, ενώ μετρά και τρείς ήττες.

Εκτίμηση:

Η αλλαγή προπονητή θα δώσει στην Παρί την σοβαρότητα που της λείπει. Αυτό περιμένουμε να αποτυπωθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η νίκη των πρωταθλητών από το πρώτο κιόλας ημίχρονο πληρώνει 1.90.

Μονά Αποδεκτά:

21:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ : 1Ημ/1τελ || 1.90 @ 30 Units

Previous Article

Combo bets με Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ

Next Article

Μονακό – PSV: Επιθετικό πνεύμα στο 1.80