30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Euro U19: Γκολ διπλασιασμού στο ματς της Αγγλίας

Με δύο αναμετρήσεις θα κλείσει η 2η αγωνιστική του Euro U19 στην Σλοβακία όπου η Αγγλία είναι το φαβορί ξανά για το τρίποντο. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή…

Αποτυχία η χθεσινή ημέρα με το Champions League. Αμφότερες οι επιλογές ήταν λάθος με την Ιντερ να επικρατεί, αλλά όχι με μηδέν παθητικό και την Λεβάντια Ταλίν να γνωρίζει την συντριβή από την Βίκινγκουρ.

Στο σημερινό πρόγραμμα θα ασχοληθώ με το Euro U19 της Σλοβακίας. Εκεί θα κλείσει η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων και το πιθανότερο είναι να υπάρξει και η πρώτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο.

18:30 Ισραήλ – Αυστρία

Μία ανάσα μακριά από τη νίκη ήταν το Ισραήλ στην πρεμιέρα απέναντι στην Σερβία, αλλά τελικά έμεινε στο ισόπαλο 2-2. Στο 8’ η αντίπαλός της σκόραρε, αλλά στο 16’ ισοφάρισε. Κατάφερε να βρει το γκολ που την έβαλε μπροστά στο 74’.

Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να κρατήσει και το προβάδισμά της και στις καθυστερήσεις του αγώνα έγινε το τελικό 2-2. Υστερα από αυτό το αποτέλεσμα είναι αναγκασμένη να ψάξει τη νίκη απέναντι στην Αυστρία για να έχει ελπίδες.

Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, θα ζητάει θαύμα στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Αγγλία. Από την πλευρά της η Αυστρία στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα με 2-0 από τους Αγγλους.

Στο 43’ δέχτηκε το πρώτο τέρμα και στο 65’ έγινε το εις βάρος της 2-0. Δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της Αγγλίας και έτσι μπήκε τέλος στο θετικό σερί αποτελεσμάτων που είχε.

Εκτίμηση:

Προβλήματα στην άμυνα έδειξε το Ισραήλ. Η Αυστρία στη θεωρεία είναι ανώτερη. Διαθέτει παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία. Αξίζει το ρίσκο στις αποδόσεις στο 2.07.

21:00 Αγγλία – Σερβία

Το πρώτο βήμα έγινε από την Αγγλία για την πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς. Επικράτησε άνετα 2-0 της Αυστρίας στο πρώτο παιχνίδι, καθώς σκόραρε μία φορά σε κάθε ημίχρονο.

Απέδειξε την ανωτερότητά της και πως είναι το φαβορί για την κορυφή του ομίλου. Για να φτάσει σε αυτή θέλει τη νίκη επί των Σέρβων έτσι ώστε να είναι αδιάφορη στην τελευταία αγωνιστική.

Από την πλευρά της η Σερβία έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις επί του Ισραήλ. Πήρε νωρίς το προβάδισμα, αλλά είδε την αντίπαλό της να σκοράρει δύο φορές.

Τελικά, στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχε το τέρμα που της χάρισε και το βαθμό της ισοπαλίας. Η μεγάλη πρόκληση είναι τώρα καθώς είναι αναγκασμένη να πάρει το αποτέλεσμα.

Σε διαφορετικό σενάριο η υπόθεση πρόκρισης θα γίνει πολύ δύσκολη και θα ψάχνει συνδυασμούς αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική.

Εκτίμηση:

Αποτελεσματική είναι η Σερβία επιθετικά. Θα έχει τους χώρους για να απειλήσει και να πετύχει γκολ απέναντι στην Αγγλία. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι το φαβορί και θα έχουν επίσης τις ευκαιρίες τους. Combo στο goal/goal και το over για διπλασιασμό του πονταρίσματος.

Μονό αποδεκτό:

18:30 Ισραήλ – Αυστρία 2 || 2,05

21:00 Αγγλία – Σερβία G/G & Over || 2.05

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Champions League: Εναρξη με επιλογές

Next Article

Προγνωστικά Κύπελλο Νορβηγίας: Στο ίδιο μοτίβο Ρανχάιμ