30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Προγνωστικά Κύπελλο Νορβηγίας: Στο ίδιο μοτίβο Ρανχάιμ

Προγνωστικά Κύπελλο Νορβηγίας: Στο ίδιο μοτίβο Ρανχάιμ

Ο δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Νορβηγίας συγκεντρώνει ενδιαφέρον. Σημαντικές οι σημερινές αναμετρήσεις μεταξύ Νάρντο – Ρανχάιμ και Ουλενσάκερ – Γκρόρουντ. O Νίκος Πέτας αναλύει τους αγώνες και καταθέτει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα σας! Μετά το απόλυτο με μία επιβεβαιωμένη επιλογή και στην τελευταία στήλη, φτάσαμε τα 5/5 σερί κερδισμένα σημεία. Ακολούθως, κάνουμε ποντάρισμα στον αγώνα Νάρντο – Ρανχάιμ στο Κύπελλο Νορβηγίας, αλλά και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουλενσάκερ και Γκρόρουντ.

*Νοκ – άουτ αναμετρήσεις. Σε περίπτωση που δεν προκύψει νικητής, ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

(19:00) Νάρντο – Ρανχάιμ

Η Νάρντο αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Νορβηγίας. Θέλει χρόνο ώστε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αφού μέχρι πέρυσι ήταν στη Γ’ κατηγορία. Φέτος, ξεκίνησε μουδιασμένα τα σεζόν, όμως στη συνέχεια ήρθαν μαζεμένες νίκες. Με ρεκόρ 6-2-2 και με ενεργητικό 28 γκολ σε 10 αγώνες, είναι 5η στον όμιλο της. Ανασταλτικά υπάρχουν πολλά θέματα, τα οποία δεν μπορεί να καλύψει ούτε σε αυτό το επίπεδο. Δέχεται αρκετά γκολ ακόμη και από άσημες ομάδες. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου, επικράτησε με 2-0 της Τίλερ. Γνωρίζει πως έχει δύσκολη αποστολή, αφού μονομαχεί σε νοκ-άουτ αγώνα απέναντι σε πολύ ανώτερο σύνολο.

Η Ρανχάιμ κατοικεί στη Β κατηγορία. Πέρυσι, τα πήγε άσχημα, τερματίζοντας στη 12η θέση της βαθμολογίας. Φέτος, έχει ξεκινήσει δυναμικά και θα παλέψει έστω για τα πλέι οφ με στόχο την άνοδο. Στο φετινό πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, έχει φτάσει σε έξι νίκες στις 10 αγωνιστικές (6-2-2), σκοράροντας με μεγάλη ευκολία. Επικράτησε στα 6/8 τελευταία ματς, πετυχαίνοντας τουλάχιστον δύο γκολ σε έξι αγώνες, στο ίδιο διάστημα. G/G & Over 2,5 οι τέσσερις τελευταίες συναντήσεις της. Μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή (2-1) στην έδρα της Μιοντάλεν, έκανε το… ίδιο (από 0-2) απέναντι στη Φρέντρικσταντ (3-2). Τη Δευτέρα, δεν έριξε… ταχύτητα. Έφυγε με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Ασάνε.

Εκτίμηση:

Η Νάρντο είναι αρκετά άπειρη και έχει μπροστά της μια πολύ απαιτητική αποστολή. Η Ρανχάιμ είναι ανεβασμένη και θέλει να μείνει μακριά από δυσάρεστες εκπλήξεις. Τρέχει σερί νικών στην κατηγορίας και θέλει να συνεχίσει στο Κύπελλο.

Ποντάρουμε στο 2/2 σε απόδοση 1.70, σε ένα παιχνίδι στο οποίο το φαβορί είναι η Ρανχάιμ. Η άσημη Νάρντο δύσκολα θα αλλάξει τη μοίρα της.

(19:00) Ουλενσάκερ – Γκρόρουντ

Η Ουλενσάκερ αποτέλεσε ομάδα… υπόδειγμα για μερικά έτη. Όλα άλλαξαν δραματικά για εκείνη. Τις σεζόν 2017 & 2018 πάλευε για τα πλέι οφ ανόδου στη Β’ κατηγορία. Πλέον, χρειάζεται να παλέψει για να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν. Είναι στη 2η θέση του ομίλου της (8-2-1) και δίνει μάχη ανόδου. Είναι, βέβαια νωρίς ακόμη στη σεζόν, αλλά δείχνει αποφασισμένη. Έχει πετύχει 33 γκολ σε 11 αγώνες και αυτό την καθιστά επικίνδυνη. Σκοράρει με μεγάλη άνεση και αυτό τη βοηθά. Μετρά έξι σερί νίκες, ενώ έχει πετύχει 3+ γκολ σε κάθε αγώνα. Έφτασε, μάλιστα σε μυθική νίκη-ανατροπή (2-1) σε επτά λεπτά στην έδρα της Έιντσβολντ. Θα κυνηγήσει και πορεία στο Κύπελλο. Είναι ικανή για τη «ζημιά».

Η Γκρόρουντ αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία. Κέρδισε πρόπερσι την άνοδο και πέρυσι, μετά από σκληρή μάχη, μπόρεσε να παραμείνει. Φέτος, πριν την έναρξη της σεζόν ήταν ήδη ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Μετά από δέκα αγωνιστικές, δεν έχει φτάσει σε τρίποντο. Με ρεκόρ 0-6-4 και σοβαρά θέματα στην άμυνα, παραμένει οριακά πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό. Έχει ως ταβάνι τον βαθμό της ισοπαλίας, αν και σκόραρε στα 9/10 φετινά παιχνίδια. Goal/Goal & Over 2,5 εμφάνισαν τα επτά, στο ίδιο διάστημα, όπως και τα τέσσερα διαδοχικά πιο πρόσφατα. Παραλίγο να κάνει την έκπληξη, όμως τελικά αρκέστηκε στον βαθμό (2-2) στην έδρα της Κόνγκσβινγκερ, με γκολ στα τελευταία λεπτά.

Εκτίμηση:

Η Ουλενσάκερ είναι έμπειρη ομάδα με συνεχή παρουσία στη 2η κατηγορία. Είναι έτοιμη για τέτοιες προκλήσεις. Η Γκρόρουντ, αντίθετα, δεν είναι. Μπορεί να αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, τώρα, όμως του χρόνου μάλλον δεν θα βρίσκεται εκεί. Με το παιχνίδι να κρίνεται οριακό, καλύτερα να ποντάρουμε στα γκολ.

Κάνουμε ποντάρισμα στο Over 3,5 σε απόδοση 2.00, αφού οι άμυνές τους εμφανίζουν θέματα, ενώ μπροστά κρίνονται αξιόπιστες.

Μονά Αποδεκτά:

19:00 Νάρντο – Ρανχάιμ: 2/2 || 1.70

19:00 Ουλενσάκερ – Γκρόρουντ: Over 3,5 || 2.00

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Euro U19: Γκολ διπλασιασμού στο ματς της Αγγλίας

Next Article

Νίκος Redlon: Απολογισμός 2021/22