30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η Κάντιθ ψάχνει μόνο νίκη

Κάντιθ

Τρεις ομάδες δίνουν την μάχη τους απόψε για να παραμείνουν στη La Liga. Η Κάντιθ ταξιδεύει στην έδρα της Αλαβές αναζητώντας μόνο τη νίκη.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες τα μέτωπα που ήταν ανοιχτά στη La Liga ήταν πολύ περισσότερα. Ωστόσο, η τετράδα του Champions League είναι πλέον γνωστή και έτσι το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ουρά. Εκεί η Γρανάδα κρατά την τύχη στα χέρια της, ενώ η Κάντιθ ψάχνει νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μείνει στην κατηγορία.

(21:00) Γρανάδα – Εσπανιόλ

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την Μπέτις, την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο η Γρανάδα κρατά την τύχη στα χέρια της. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με νίκη απόψε εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Σύμμαχός της στην προσπάθεια αυτή θα είναι η παρουσία του κόσμου, με την διοίκηση να ανακοινώνει sold out από χθες. Στα θετικά επίσης οι επιστροφές των Μάτσίς και Εσκουδέρο, που λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι σημαντικοί Νέβα,Τορέντε και Ροτσίνα.

Χωρίς το παραμικρό κίνητρο η Εσπανιόλ, εδώ και αρκετές εβδομάδες, αφού παραμένει στη μέση περίπου του βαθμολογικού πίνακα. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 1-1, εντός έδρας, με την επίσης αδιάφορη Βαλένθια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Εσπανιόλ είναι σε αναζήτηση προπονητή. Απόψε στον πάγκο θα είναι ο προπονητής της δεύτερη ομάδας Μπλάνκο.

Τεράστιας σημασίας απώλεια από το σημερινό παιχνίδι, ο φυσικός ηγέτης και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ραούλ Ντε Τομάς. Ο Ισπανός φορ πιθανότατα αποχωρεί από την Εσπανιόλ, μετά την εξαιρετική του φετινή παρουσία και πλεόν αποτελεί στόχο μεγάλων ομάδων εντός και εκτός Ισπανίας.

Το κίνητρο της Γρανάδα είναι τόσο μεγάλο που δύσκολα κανείς θα αποφύγει τον άσο. Η Εσπανιόλ λογικά θα συνηγορήσει στην ήττα αυτή χωρίς όμως να αφήσει το σκορ να πάρει διαστάσεις.

(21:00) Αλαβές – Κάντιθ

Μια εφιαλτική χρονιά φτάνει στο τέλος της για την Αλαβές, που η νέα σεζόν θα την βρεις στη Segunda Division. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στον ουσιαστικά τελικό της παραμονής, κόντρα στη Λεβάντε. Η ήττα αυτή με 3-1 ήταν ουσιαστικά η ταφόπλακα.

Απόψε θα παρατάξει μια περίεργη ενδεκάδα, αφού όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις συμμετέχουν και πάικτες της ομάδας νέων. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εκτεταμένο ροτέισον,

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα των τελευταίων ημερών στις τάξεις της Κάντιθ. Το άσχημο είναι πως ακόμα και αν τα καταφέρει αυτό δεν της εξασφαλίζει απολύτως τίποτα. Ο λόγος είναι πως χρειάζεται και συνδυασμός άλλων αποτελεσμάτων για να σώσει την κατηγορία.

Η ομάδα στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 1-1, κόντρα στους αναπληρωματικούς ουσιαστικά της Ρεάλ Μαδρίτης. Απόψε θα παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο βασικός δεξιός μπακ Ακάπο, που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι.

Δεν έχει άλλη επιλογή η Κάντιθ από το να πα΄ρει το παιχνίδι και να περιμένει. Ακόμα και αν η Αλαβές είχε κίνητρο οι φιλοξενούμενοι θα ήταν πιο κοντά στη νίκη. Πόσο μάλλον τώρα που η Αλαβές μοιάζει διαλυμένη.

Μονά Αποδεκτά

⚽️21:00 Γρανάδα – Εσπανιόλ: 1 & Under 4.5|| 1.80 @ 30 Units

⚽️21:00 Αλαβές – Κάντιθ: 2|| 1.83 @ 30 Units

Previous Article

Η Μπόκα υποδέχεται την Τίγκρε στον τελικό

Next Article

Η Χέρτα παίζει τα ρέστα της