30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η Βελέζ θέλει να ξεκολλήσει από την ουρά

Η Βελέζ

Η Κολόν και η Βελέζ έχουν ρίξει και οι δυο το βάρος στις διεθνείς υποχρεώσεις. Ένα μοίρασμα των βαθμών εδώ, δε θα τις χαλάσει νομίζω.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι και φίλες. Καλά σχετικά τα πήγαμε χθες με μόνη απώλειά μας την ήττα της Λοριάν. Η Μαρσέιγ πέρασε ευκολότερα από ότι περίμενα. Στο άλλο ματσάκι αποδείχθηκε περίτρανα ότι δε δίνεις απόδοση 1,22 σε αδιάφορη ομάδα, όσο καλή και αν είναι.

Πάω στην Αργεντινή σήμερα, καθότι στην Γαλλία δε βλέπω κάτι.

(01:00) Κολόν Σάντα Φε  – Βελέζ

Η Κολόν είναι 8η με απολογισμό (3-7-3) και ένα φετίχ με τις ισοπαλίες το έχει. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Μετά την νίκη επί της Σέρο Πορτένιο για το Λιμπερταδόρες, έχει προβάδισμα πρόκρισης και εκεί. Στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από την ήττα στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί με 2-0. Δείτε τις φάσεις πατώντας εδώ.

Η Βελέζ δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά φέτος. Είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από την τελευταία Σεντράλ Κόρδοβα. Βέβαια στην ουρά ισοβαθμούν τρεις ομάδες, οπότε στην ουσία έχει από κάτω της αρκετούς. Και αυτή φαν των ισοπαλιών. Βλέπουμε ως τώρα να έχει φέρει (3-6-4). Το θέμα είναι ότι έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, μαζί με τη Μπόκα! Έχουν μόλις 11 γκολ παθητικό σε 13 αγωνιστικές. Αν έβαζε και κανένα γκολ… Στην επίθεση έχει επίσης 11. Δηλαδή κάτω από τη μονάδα ανά αγώνα. Στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο, κέρδισε εντός την Τίγκρε με 3-2. Καρδιοχτύπησε λίγο στο τέλος αλλά τη γλύτωσε.

?Αν δε βάλουμε Χ εδώ, δεν ξέρω που να το βάλουμε. Και οι δυο αντίπαλοι ξεπερνούν το 50% σε ποσοστό αγώνων που επιβεβαίωσαν την ισοπαλία. Σας μιλώ ειλικρινά, τώρα που γράφω δεν έχω δει ακόμα την απόδοση του Χ. Αν είναι πάνω από 2,60-2,70 είναι δώρο. Και τελικά είναι 3,20! Ορμάμε…

Single Bet:

⚽01:00  Κολόν Σάντα Φε – Βελέζ: Χ||3,20 @10 UNITS

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

All in από τη Στουτγάρδη

Next Article

Πρέπει να το καθαρίσει Λίβερπουλ