30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

«Τσουγκρίζουν» και… ραγίζουν σε «Σεραφείδιο» και Καρδίτσα

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα (23/4) στη Superleague 2 με την Καλλιθέα να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρωτιά.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους από το bethoop.gr. Εμβόλιμα ματς στη Superleague 2 έχει το πρόγραμμα για σήμερα (23/4). Η Καλλιθέα πάει στο «Σεραφείδειο» και αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη ΑΕΚ Β’ με στόχο να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρωτιάς στον Νότιο Όμιλο. Επίσης η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Β’ σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς.

Θυμίζουμε -πριν συνεχίσουμε- πως η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα είναι δυνατή πλέον στο 100% της χωρητικότητάς τους. Επίσης οι Β’ ομάδες δεν μπορούν να ανέβουν κατηγορία, αλλά ούτε και να υποβιβαστούν τα πρώτα τρία χρόνια της συμμετοχής τους.

Τα πράγματα είναι απλά για την Καλλιθέα. Αν νικήσει μένει στο «κόλπο» της πρώτης θέσης. Αν όχι, ο Λεβαδειακός τερματίζει πρώτος από σήμερα. Συνεπώς θα είναι οριστικά στα μπαράζ ανόδου με τον πρώτο του Βορείου Ομίλου. Η αθηναϊκή ομάδα μετρά 10 ματς χωρίς ήττα και τρεις νίκες σερί, με την επίθεσή της να έχει «ξεμπουκώσει». Δείχνει έτσι πως «πληρώνει» το διάστημα που την είχε «χτυπήσει» ο κορονοϊός, αφού τότε ήρθαν και οι περισσότερες «γκέλες». Σε φόρμα και η ΑΕΚ Β’ όμως. Επί Παναγιωτάρα και «Σεραφειδείου» δείχνει… άλλη ομάδα, αφού παράγει φάσεις, βρίσκει με ευκολία γκολ και παίρνει νίκες.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει ρεκόρ (1-0-7) εσχάτως αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β’. Αδιάφοροι εντελώς οι Καρδιτσιώτες, από όταν έχασαν το… τρένο της ανόδου. Σε φόρμα η ομάδα του Ιμπαγάσα στον αντίποδα, με δύο σερί νίκες και τον Πινακά να έχει πάρει… μπροστά.

Εκτίμηση

? Η εικόνα της ΑΕΚ Β’ επιθετικά σε συνδυασμό με την ανάγκη της Καλλιθέας για βαθμούς στο ένα ματς από τη μία. Το ελεύθερο παιχνίδι που λογικά θα γίνει στην Καρδίτσα από την άλλη. Αμφότερα με οδηγούν μακριά από σημεία καικατευθείαν στην επιλογή του αμφίσκορου και στα δύο παιχνίδια.

Single Bets

13:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Β’ : Goal/Goal || 1,75 @ 15 Units

14:30 ΑΕΚ Β’ – Καλλιθέα:  Goal/Goal || 1,90 @ 15 Units

Previous Article

Μονακό και Σεντ Ετιέν με διαφορετικούς στόχους

Next Article

Με θετική ψυχολογία η Λειψία