30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σκληρή η έδρα της Σοσιεδάδ

Σοσιεδάδ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής στη La Liga. Από αυτές ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λεβάντε κόντρα στη Σεβίλλη, αλλά και το Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα.

Φουντώνει η μάχη για την κατάληψη των τεσσάρων πρώτων θέσεων, που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν. Άνετη μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, που χθες έκανε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο. Ωστόσο, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Σοσιεδάδ έχουν ανάγκη τους βαθμούς.

(20:00) Λεβάντε – Σεβίλλη

Ένα απίστευτο ντεμαράζ πραγματοποιεί η Λεβάντε, που πριν από μερικές εβομάδες έμοιαζε καταδικασμένη σε υποβιβασμό. Η ομάδα από τη Βαλένθια, διέσυρε την περασμένη αγωνιστική τη Γρανάδα με 4-1 και μάλιστα εκτός έδρας. Έτσι ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και μείωσε τη διαφορά από τη 17η θέση στους έξι βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λεβάντε έχει όλες και όλες πέντε νίκες φέτος στο πρωτάθλημα, κατακτώντας τις τρείς από αυτές στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Στον πρώτο γύρο δυσκόλεψε αρκετά τη Σεβίλλη, με το τελικό 5-2 να είναι ίσως βαρύ, με βάση την εικόνα του αγώνα. Το σίγουρο είναι πως αν η Λεβάντε είχε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αυτήν την μαχητικότητα που την διακατέχει στα τελευταία παιχνίδια θα ήταν πολύ πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Την χθεσινή απώλεια βαθμών της Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να εκμεταλλευθεί η Σεβίλλη, που πλέον έχει μόνο στόχο την διατήρηση της θέσης στην τετράδα. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει κάτι απέναντι στη Ρεάλ, ωστόσο ο Καρίμ Μπενζεμά είχε άλλη άποψη και έτσι χάθηκε και η τελευταία ελπίδα να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Οι εμφανίσεις της εκτός έδρας από το ξεκίνημα του 2022 είναι κάκιστες με μόλις μία νίκη σε επτά παιχνίδια, για το πρωτάθλημα. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με το πρόβλημα στην επιθετική γραμμή, η οποία βρήκε δίχτυα μόλις τρείς φορές σε αυτά τα επτά παιχνίδια.

Η Λεβάντε φτύνει αίμα πλέον σε κάθε παιχνίδι που δίνει και θα είναι εύκολος αντίπαλος. Άσχετα με το αν καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς αξίζει να ποντάρουμε στο ότι θα σκοράρει επιβεβαιώνοντας το goal/goal.

(22:00) Σοδιεδάδ – Μπαρτσελόνα

Την προσπάθεια της να μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος συνεχίζει η Σοσιεδάδ, που μειώνει διαρκώς την διαφορά. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με την Μπέτις εντός έδρας, συμπληρώνοντας πέντε διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα.

Εντός έδρας παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα από τα μέσα Δεκεμβρίου. Έκτοτε μετρά πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως σε αυτά τα επτά παιχνίδια δεν έχει παραβιαστεί η εστία της, διατηρώντας έτσι με διαφορά την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, εντός έδρας.

Έντονος ο προβληματισμός που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, αφού μετά τον αποκλεισμό από το Europa League ήρθε και η ήττα από την Κάντιθ με 1-0 στο Καμπ Νου. Φυσικά η νέα αυτή απώλεια βαθμών βάζει σε κίνδυνο την παραμονή στην τετράδα.

Εκτός έδρας πάντως παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, από τα τέλη Οκτωβρίου. Από τότε μετρά επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες. Παράλληλα διατηρεί και την δεύτερη πιο παραγωγική επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος. Πικέ, Ουμτιντί, Πέδρι και Φάτι είναι παραμένουν σταθερά εκτός.

Ιδιαίτερα δυνατή αμυντικά εντός έδρας η Σοσιεδάδ, που πιθανότατα θα κρατήσει χαμηλά την Μπαρτσελόνα ακόμα και αν ηττηθεί. Σε τιμές διπλασιασμού το Under 2.5 που αξίζει το ποντάρισμα μας.

Μονά Αποδεκτά

⚽️20:00 Λεβάντε – Σεβίλλη: Goal/Goal || 1.80 @ 30 Units

⚽️22:30 Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα: Under 2.5 || 2.00 @ 30 Units

Previous Article

Καίγεται η Μπέρνλι

Next Article

Πατάει κορυφή η Χάμαρμπι