30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

Επαναληπτικός προημιτελικός για το Europa Conference League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Μαρσέιγ στην Τούμπα, μετά το 2-1 στην Γαλλία

Ο ΠΑΟΚ άντεξε στην Μασσαλία και έχει μπροστά του μια ιστορική ευκαιρία με κατάμεστη Τούμπα για να γράψει ιστορία.

Απογοήτευση η Νάπολι την Κυριακή, ηττήθηκε 3-2 από την Φιορεντίνα και μας χάλασε την καλύτερη επιλογή. Η Λάτσιο νωρίτερα επιβεβαίωσε εύκολα το διπλό(1-4).

ΠΑΟΚΜαρσέιγ

*Διαιτητής: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία)

✍️Δεύτερη σερί ήττα για τον ΠΑΟΚ, αφού μετά την Μαρσέιγ ηττήθηκε και στην Σούπερ Λιγκ με 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια αυτή η ήττα δεν τον επηρεάζει σε τίποτα, το σημαντικό ματς είναι το σημερινό και θα τα δώσει όλα. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, Γάλλοι δεν θα έρθουν μετά την απόφαση της UEFA. Χωρίς φρέσκα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκτός είναι ο τραυματίας Μιχαηλίδης και οι Βαρέλα, Σάστρε, Ζαμπά και Ολιβέιρα.

Πιθανή ενδεκάδα:

(4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Κούρτιτς, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Καντουρί Τσιγγάρας– Ακπομ

✍️H Μαρσέιγ βρίσκεται στα καλύτερα της, 7η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και σταθερά 2η στην Γαλλία. Την Κυριακή κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0 την Μονπελιέ, αλλά ήρθε στην Θεσσαλονίκη με αρκετές και σημαντικές απουσίες και χωρίς τον προπονητή της, Χόρχε Σαμπάολι. Εκτός τελικά ο Αρκάντιους Μίλικ και ο στόπερ Μπαλέρντι (στόπερ). Εκτός και οι τιμωρημένοι  Καμαρά, Ντιένγκ και Ζέρσον.

Πιθανή ενδεκάδα:

(4-3-3): Μανταντά – Λιρόλα, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες (Κολάσινατς) – Ρονζιέ, Γκεντουζί, Γκέιγ – Χαρίτ, Παγέτ, Ούντερ.

?Η Μαρσέιγ είναι καλύτερη ομάδα, αυτό το ξέραμε από την αρχή, αλλά ο ΠΑΟΚ σκόραρε στην Γαλλία, έμεινε ζωντανός και σήμερα δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στην ιστορία του. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη και ο Δικέφαλος θα παίξει τις πιθανότητες του. Από ένα γκολ πιστεύω θα βάλουνε και αυτή θα είναι η βασική μου επιλογή. Από κοντά φυσικά το 2-3 γκολ, το οποίο έχει εμφανιστεί στα έξι από τα επτά εντός έδρας του ΠΑΟΚ (12/15 συνολικά). Επίσης έχω την αίσθηση ότι ο Ολλανδός θα δείξει κάποια στιγμή την άσπρη βούλα.


Single Bet:

⚽22:00 ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ : GG || 1.93 @ 20 Units

⚽22:00 ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ : 2-3 γκολ || 2.00 @ 20 Units

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Με τον ίδιο τρόπο Σλάβια και Φέγενορντ

Next Article

Ισχυρή παράδοση στη χώρα των Βάσκων