30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Επιστρέφει στις νίκες η Μπέτις

Δυο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της La Liga. Στη Σεβίλλη, η Μπέτις φιλοξενεί την Αλαβές, ενώ στο Κάντιθ η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Επανιόλ.

Η Ρεάλ δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα τελικά στον τελικού του Super Copa και έτσι έφτασε άνετα στην κατάκτηση του τροπαίου. Φυσικά, αυτό μας χάλασε την επιλογή της ισοπαλίας. Το σημερινό πρόγραμμα είναι φτωχό, ωστόσο και οι δυο αναμετρήσεις έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον, με το μεγαλύτερο να προκύπτει από το παιχνίδι της Μπέτις, κόντρα στην Αλαβές.

(21:00) Μπέτις – Αλαβές

Εξακολουθεί να είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα η Μπέτις, ωστόσο στα τελευταία της παιχνίδια χάνει πολύτιμο έδαφος. Πλέον μετρά τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη, με το μεγαλύτερο της πρόβλημα να είναι η ολοκλήρωση των φάσεων. Το Σαββατοκύριακο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έστω και αν αυτό αφορούσε το Κύπελλο, επικρατώντας με 2-1 της συμπολίτισσας και μισητής αντιπάλου Σεβίλλης.

Φρεσκάρισμα της ομάδας προανήγγειλε ο Πελεγκρίνι, που θεωρεί πως αρκετοί παίκτες τους θα πρέπει να πάρουν ανάσες εξαιτίας των συνεχόμενων υποχρεώσεων. Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Μπεγιερίν, Καμαράσα και Χοσέ. Ποινή μιας αγωνιστικής θα εκτίσει ο Μορένο. Εν αναμονή της απόφασης της διοργανώτριας αρχής για την τιμωρία της ομάδας, εξαιτίας επεισοδίων στο παιχνίδι με την Σεβίλλη.

Άγνωστη λέξη παραμένει για την Αλαβές η νίκη, αφού συμπλήρωσε δυο ολόκληρους μήνες χωρίς αυτήν. Τελευταία φορά που πήρε το τρίποντο ήταν στις αρχές Νοεμβρίου, κόντρα στην ουραγό Λεβάντε. Πλέον είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ μετρά δυο διαδοχικές ισοπαλίες. Εκτός έδρας έχει να επιδείξει μόλις μια νίκη και δυο ισοπαλίες, σε σύνολο εννέα παιχνιδιών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η αλλαγή προπονητή μοιάζει να την έχει βοηθήσει αγωνιστικά, αφού με τον Μεντιλιμπάρ στον πάγκο της δεν έχει ακόμα ηττηθεί. Σημαντική η απουσία του βασικού κεντρικού αμυντικού Λεζέν, που συμπλήρωσε κάρτες. Μοιρασμένη η παράδοση στην έδρα της Μπέτις, με την Αλαβές να μετρά τέσσερις νίκες, πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες.

Δύσκολα θα στραβοπατήσει και πάλι η Μπέτις, που με τις επιστροφές βασικών παικτών δυναμώνει αρκετά. Ανοιχτά παίζει η Αλαβές, κάτι που μας προϊδεάζει πως το παιχνίδι δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό σκορ.

(22:30) Κάντιθ – Εσπανιόλ

Συνεχίζει το αρνητικό της σερί στο πρωτάθλημα η Κάντιθ, που συμπλήρωσε επτά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Το Σαββατοκύριακο, στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Γκονθάλεθ, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας της Σπόρτινγκ Χιχόν, στην διαδικασία των πέναλτι. Η κανονική διάρκεια τελείωσε χωρίς σκορ.

Αποχώρησε από την ομάδα ο αμυντικός Λόπεθ, που πήρε μεταγραφή για την Χουάρες από το Μεξικό. Στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα Σαν Εμετέριο. Σε καραντίνα παραμένουν οι Τζονσον και Αλαρκόν. Υο 4-3-3- μοιάζει να είναι το αγαπημένο του νου τεχνικού.

Δεύτερη διαδοχική άσχημη εμφάνιση και δύτερη διαδοχική ήττα για την Εσπανιόλ, που έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο, από τη Μαγιόρκα, αφού ηττήθηκε με 2-1. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, από την Έλτσε και μάλιστα εντός έδρας και πλέον τα καμπανάκια αρχίζουν να χτυπούν.

Στα μεταγραφικό σημαντική η προσθήκη του μέσου Βιλένα από την Κράσνονταρ, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν. Απόντες από το σημερινό παιχνίδι, λόγω τιμωρίας οι Μπάρε και Πεδρόσα. Τραυματίες οι Λόπες, Ερέρα και Βιλά, με τους δυο τελευταίους να αποτελούν βασικά γρανάζια στο 4-4-2 του Μορένο.

Πέντε επισκέψεις μετρά συνολικά στο Κάντιθ, για αγώνα πρωταθλήματος η Εσπανιόλ και δεν φύγει ποτέ με τη νικη. Στις τέσσερις μάλιστα από αυτές δεν έχει σκοράρει καν. Αμφίρροπη αναμέτρηση, που πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία.

Μονά Αποδεκτά

⚽21:00 Μπέτις – Αλαβές: 1 & Over 1.5|| 1.75 @ 30 Units

⚽22:30 Κάντιθ – Εσπανιόλ: Χ|| 3.10 @ 30 Units

Previous Article

Με όπλο την άμυνα η Σενεγάλη

Next Article

Ηχηρές απουσίες η Σεβίλλη