19 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ούτε σήμερα η Λεβάντε

Λεβάντε

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της La Liga. Η ημέρα ξεκινά το μεσημέρι στη Βαλένθια, με την ουραγό Λεβάντε να φιλοξενεί την Μαγιόρκα, ενώ στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Βαλένθια.

Σήμερα ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής για τη La Liga, αφού χθες δεν είχαμε παιχνίδι, λόγω των μεσοβδόμαδων παιχνιδιών του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο και μαζί θα εστιάσουμε σε δυο από τις τέσσερις αναμετρήσεις.

(15:00) Λεβάντε – Μαγιόρκα

Μετά τον πρώτο γύρο είναι ξεκάθαρο πως η Λεβάντε είναι με το ένα πόδι στην Segunda Division, αφού παραμένει χωρίς νίκη. Κατά τα διάρκεια αυτού του πρώτου μέρους υπήρξαν παιχνίδια στα οποία έδειξε ότι έχει την ποιότητα να σταθεί στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο, η άμυνα της την πρόδιδε στα περισσότερα από αυτά. Πλέον ακόμα και το να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της παραμονής μοιάζει απίθανο. Αν όμως θέλει να έχει ελπίδες θα πρέπει να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Στο τελευταίο της παιχνίδι η Βιγιαρεάλ την διέσυρε με 5-0, στο Μαδριγάλ. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με το παιχνίδι Κυπέλλου η Λεβάντε συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στα οποία δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερα τέρματα στο κάθε ένα από αυτά. Στα θετικά της σημερινής αναμέτρησης η έλλειψη απουσιών, με εξαίρεση εκείνη του κεντρικού αμυντικού Μουστάφι.

Σερί τριών παιχνιδιών στο πρωτάθλημα, χωρίς νίκη μετρά η Μαγιόρκα, που σιγά σιγά αρχίζει και νιώθει την ανάσα των ομάδων που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδας, επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Έιμπαρ, για το Κύπελλο. Το αποτέλεσμα αυτό αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Μέτρια η εικόνα της μακριά από το γήπεδο της, όπου έχει χάσει τα πέντε από τα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Στα αρνητικά, ότι διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα εκτός έδρας, με είκοσι τέρματα παθητικό. Το παρήγορο είναι ότι την χειρότερη την έχει η σημερινή της αντίπαλος.

Δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι η Λεβάντε. Η Μαγιόρκα είναι αρκετά αποτελεσματική εκτός έδρας και έχει τον πρώτο λόγο τουλάχιστον στο να μην ηττηθεί. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, αφού επιθετικά δεν είναι και οι πιο παραγωγικές. Στο 2.05 το Χ2 & Under 3.5

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

Θύμα έκπληξης έπεσε την περασμένη αγωνιστική η Ρεάλ, που ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Χετάφε. Η εικόνα της ήταν αρκετά καλή δημιουργώντας και πάλι μεγάλο αριθμό ευκαιριών. Ωστόσο, στην τελική προσπάθεια στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη, με αποτέλεσμα να επιστρέψει με άδεια χέρια. Πριν από αυτήν την αναμέτρηση, έτρεχε σερί εννέα νικών, στο πρωτάθλημα.

Στα μέσα της εβδομάδας επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Αλκογιάνο, για το Κύπελλο, έχοντας στην σύνθεση της αρκετούς αναπληρωματικούς. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο καταρτισμός της αποστολής για το σημερινό παιχνίδι, με μοναδικό βασικό απόντα τον Καρβαχάλ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπέιλ, πήρε χρόνο συμμετοχής στο Κύπελλο ο Αζάρ.

Με ήττα συνέχισε της υποχρεώσεις της και η Βαλένθια, που ηττήθηκε με 2-1 από την Εσπανιόλ και μάλιστα εντός έδρας. Οι Νυχτερίδες είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης για ογδόντα περίπου λεπτά. Σε εκείνο το σημείο ήρθε η αποβολή του Ντούρο, που υπέπεσε σε πέναλτι και η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με την Εσπανιόλ να φτάνει σε ολική ανατροπή.

Παραμένει σε τροχιά εξάδας, όμως αν θέλει να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικά θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική. Η αλήθεια είναι πάντως πως το πρόγραμμα δεν την ευνοεί. Εκτός του τιμωρημένου Ρούντο, Λάτο και Σολέρ δεν θα είναι στην αποστολή, αφού δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Αδιαμφησβήτητα η Ρεάλ είναι το φαβορί. Ωστόσο η αμυντική αστάθεια που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια της έχουν κάνει ελκυστικό το goal/goal άσχετα με το αν τελικά η Βαλένθια θα καταφέρει να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Μονά Αποδεκτά

⚽15:00 Λεβάντε – Μαγιόρκα: Χ2 & Under 3.5|| 2.05 @ 30 Units

⚽22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Goal/Goal|| 1.80 @ 30 Units

Previous Article

Ειδικό σε απόδοση 2.52 με την Πόρτο!

Next Article

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα με ευρωπαϊκό φόντο