30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με το σετ πιεσμένο

Με το σετ πιεσμένο

Προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!

προγνωστικά στοιχήματος

Καλησπέρα σε όλους,

Μεσοβδόμαδα δεν υπήρχε δράση στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως κάναμε το παιχνίδι μας στα προγνωστικά με τον ένα ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, αφού ο έτερος αναβλήθηκε.

Στη τελευταία στήλη μας, ποντάραμε στον ημιτελικό, στα προγνωστικά μας, ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ. Εκεί, παρά το 2-0 του πρώτου μέρους, το Over δεν επιβεβαιώθηκε. Έτσι διαμορφώνεται πλέον η κάβα μας.

Απόψε θα πορευτούμε στα προγνωστικά μας με επιλογή από το Κύπελλο Αγγλίας, αφού η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι, δοκιμάζεται σε νοκ-άουτ αναμέτρηση με τη Σουίντον που αγωνίζεται στη Λιγκ 2 Αγγλίας.

(22:00) Σουίντον – Μάντσεστερ Σίτι

✍️ Η Σουίντον δεν τα πηγαίνει άσχημα στη Λιγκ 2 Αγγλίας, αφού βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι οφ ανόδου (5η) με ρεκόρ 10-7-5, ενώ δεν απέχει σημαντικά από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν σε απευθείας άνοδο στη Λιγκ 1. «Ξύπνησε» μετά τις τελευταίες απώλειες, αφού μετά το 0-0 κόντρα στη Στέιβενεϊτζ, έφτασε σε πολύ σημαντική νίκη επί της 2ης της κατηγορίας Νορθάμπτον (5-2). Με τον ΜακΚίρντι να πετυχαίνει τέσσερα γκολ «καθάρισε» την αντίπαλο και έτσι συρρίκνωσε κι άλλο την απόσταση από τις προνομιούχες θέσεις. Αυτή τη φορά, πριν την αναμέτρηση με τη Μάνσφιλντ, δοκιμάζεται με την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι για μια θέση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου. Δεδομένα, το έργο της είναι πολύ απαιτητικό και δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι. Θα κάνει ό,τι μπορεί, όμως ουσιαστικά πρέπει να θεωρείται ήδη… αποκλεισμένη. Περιμένουμε να ρισκάρει και σε αυτό θα ποντάρουμε στα προγνωστικά μας.

✍️ Η Μάντσεστερ Σίτι δεν σταματά πουθενά. Έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού επικράτησε με ανατροπή (2-1) στην έδρα της ανεβασμένης Άρσεναλ. Αν είχε μάλιστα «ξυπνήσει» και νωρίς και δεν είχε πετύχει το 2ο γκολ της στις καθυστερήσεις, θα μπορούσε να είχε επιβεβαιώσει και την επιλογή μας στα προγνωστικά. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ενδεικτικά, έχει πετύχει 20 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια! Μοιάζει λογικό, εξάλλου, αφού πέτυχε επτά κόντρα στη Λιντς και έξι κόντρα στη Λέστερ, στο ίδιο διάστημα. Αναμένεται ροτέισον στο ματς Κυπέλλου που δίνει απόψε, αφού δεν μπορεί να την «τρομάξει» η Σουίντον. Όποιους παίκτες και αν επιλέξει βέβαια ο Γκουαρδιόλα, το επίπεδο δεν θα… πέσει σημαντικά. Δεδομένες οι απουσίες των Ζιντσένκο και Φόντεν που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, ενώ λείπει και ο Μαχρέζ που έχει υποχρεώσεις με την Αλγερία στο Κόπα Άφρικα.

? Η Σουίντον δεν μπορεί να κοντράρει τη Σίτι, ακόμη και αν η δεύτερη κάνει ολοκληρωτικό ροτέισον. Με το σετ να είναι πολύ πιεσμένο, θα ρισκάρουμε στο 2 & Goal/Goal σε απόδοση 2.57 στα προγνωστικά μας. Ουσιαστικά ελπίζουμε σε ένα γκολ της γηπεδούχου, κάτι που δεν αποκλείεται να δούμε.

προγνωστικά στοιχήματος

Μονά Αποδεκτά:
22:00 Σουίντον – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & Goal/Goal || 2,57 @35 Units

Previous Article

Combo διπλασιασμού με την Τραμπζονσπόρ

Next Article

Φουλ αγωνιστική στο Σαμπιονά και Μαρσέιγ για επιδόρπιο