19 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Φαβορί ο Αστέρας αλλά «ζημιάρης» ο Παναιτωλικός

Ανοίγει η αυλαία στον δέυτερο γύρο της Superleague με εμβόλιμη αγωνιστική και το Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός να είναι το μοναδικό ματς που διεξάγεται την Τρίτη (14/12).

Καλημέρα σε όλες και όλους. Με 50% επιτυχία έκλεισε η Κυριακή (12/12) εδώ στο bethoop.gr αφού η πρόβλεψή για αμφίσκορα ματς στο «Καραϊσκάκης» και στο «Καυτανζόγλειο» δεν επιβεβαιώθηκε. Σε αντίθεση με τα ματς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ Β’. Έναρξη της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής της Superleague σήμερα με τον Αστέρας Τρίπολης να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο… πρόγευμα του τριημέρου.

(17:15) Aστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Πήρε το βαθμό στο «βούρκο» του «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο (11/12). Συμπεράσματα από την αναμέτρηση δεν μπορούν να βγουν, λόγω του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου. Συνολικά πάντως οι Αρκάδες μετά την εξάρα επί του Ατρομήτου επέστρεψαν ξανά στις μέτριες εμφανίσεις που κάνουν φέτος. Μία νίκη μετρούν στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, έχοντας 14 και παροουσιάζοντας πολλές επιθετικές δυσκολίες.

Τιμωρημένος ο στόπερ Καστάνιο, επιστρέφουν οι εξτρέμ Σίτο και Τιλίκα. Δεν είναι στην αποστολή ο αναπληρωματικός φορ Αλί Μπαμπά για τον Αστέρα.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του έμεινε στο 2-2 με τον Ιωνικό στο Αγρίνιο. Το μπλακ-άουτ στο τελευταίο 20λεπτο κόστισε ένα σπουδαίο τρίποντο -σε συνέχεια του διπλού στο Βόλο- στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο όταν είναι πλήρεις. Σταθερά εκτός οι Ντίαθ, Βαρόνε και Λιάβας, εκτίει ποινή τιμωρίας ο Ντουάρτε.

? Ο Αστέρας Τρίπολης είναι φαβορί, αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις του και οι αποδόσεις είναι υπερβολικές. Ο Παναιτωλικός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους Αρκάδες, ενώ και ο καιρός στην Τρίπολη (ασθενείς βορχές η πρόβλεψη) θα παίξει το ρόλο του όπως φάνηκε στο ματς με την ΑΕΚ. Ρίσκο στο Χ2 σε απόδοση 2,25.

Single Bet
⚽️17:15 Aστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: Χ2 || 2,25 @ 20 Units

Previous Article

Ευκαιρία να πάρει ψυχολογία η Τζένοα

Next Article

Σχολική ομάδα θυμίζει η Γκλάντμπαχ