26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με την φόρα της Χάιντενχαιμ

Καλημέρα σε όλους.

Χθες η Τσέλσι επικράτησε με 0-1 εκτός έδρας της Λίβερπουλ, πληρώνοντας την επιλογή του διπλού αλλά και παράλληλα του διπλού με DNB. Έτσι, η στήλη χθες έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το απόλυτο.

Σήμερα θα ασχοληθώ με μια πάλι αναμέτρηση που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.


19:30 Βουρτσμπουργκερ  Κίκερς – Χάιντενχαιμ.

Η Βουρ. Κίκερς είναι ουραγός της κατηγορίας. Σε 23 αναμετρήσεις έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 16 ήττες. Έχει 15 βαθμούς και είναι στο -7 απο την Όσναμπρικ που είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 2 νίκες και 3 ήττες. Απο του 15 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει φέτος τους 12 τους έχει πάρει στην έδρας της. Πρέπει να αλλάξει αγωνιστικά για να έχει πιθανότητες για την παραμονή. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα από την Μπόχουμ με 3-0 εκτός έδρας.

Η Χάιντενχαιμ είναι στην 6η θέση του πρωταθλήματος. Μετράει 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες με απολογισμό 35-31. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της φαίνεται πως έχει βρει τον καλό της (περσινό) εαυτό καθώς έχει 3νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά έπειτα από το πολύ κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 3-2 εντός έδρας της Φορτούνα Ντ.

Εκτιμώ πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Χάιντενχαιμ το σημερινό. Οι Κίκερς παίζουν το κάθε ματς σαν να είναι τελικός με περίσσιο πάθος. Την δεδομένη στιγμή η Χάιντενχαιμ έχει το μομέντουμ και έτσι θα αγοράσω το combo G/G & X2 σε απόδοση 2,22

Σύνοψη:
19:30 Βουρτσμπουργκερ  Κίκερς – Χάιντενχαιμ -> X2 & G/G || 2,22 @35 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Κύπελλα

Next Article

Δυάδα από Ιταλία και Γερμανία με σημεία και combo