30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Δέχεται πιέσεις ο άσος της Αθλέτικ

Με το παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στη μαχητική Κάντιθ ξεκινά απόψε η 13η αγωνιστική της La Liga. Πέφτει διαρκώς ο άσος, που πλέον έχει πέσει κάτων από το 1.40.

(22:00) Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ

Σερί πέντε παιχνιδιών χωρίς ήττα τρέχει η Αθλέτικ, που όμως δεν πείθει με την εικόνα της. Ωστόσο, η άμυνα της δέχεται τα λιγότερα γκολ εντός έδρας από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος, κάτι που αποτελεί και το κλειδί της έως τώρα πορείας της.

Στα αρνητικά το γεγονός πως πληθαίνουν τα προβλήματα απουσιών. Μετά τους Βιγιαλίμπρε και Νολασκογιάν, που λείπουν εδώ και καιρό, στη λίστα των απόντων μπήκαν και οι νεαροί, αλλά βασικοί Ζαραγκά και Βιβιάν.

Αξιόλογη έως τώρα η εκτός έδρας παρουσία της Κάντιθ, που όμως εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Μέτρα μόλις μια νίκη τη φετινή σεζόν και αυτή μακριά από την έδρα της κόντρα στη Θέλτα στο Βίγκο. Πέρσι κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να φύγει με τη νίκη από το Μπιλμπάο. Η παράδοση πάντως δεν είναι με το μέρος της, αφού η Αθλέτικ μετρά πέντε εντός έδρας νίκες, σε σύνολο έξι αναμετρήσεων.

Δεν λείπουν ούτε από τους φιλοξενούμενους τα προβλήματα απουσιών. Πιο συγκεκριμένα οι Τσαπέλα, Γκαρίδο, Χοσέ Μάρι και Σάντσες δεν ταξίδεψαν με την αποστολή αφού δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

? Η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων είναι το κλειδί της επιτυχίας έως τώρα και παίζει ρόλο στην τελική επιλογή. Σημαντική και η παράδοση, που γέρνει ακόμα περισσότερο την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Μπιλμπάο. Σε ικανοποιητικά επίπεδα το συνδυαστικό άσος και under 3.5, που αποτελεί και την επιλογή.

Μονό Αποδεκτό

⚽️22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ : 1 & Under 3.5 || 1.90 @ 30 Units

Previous Article

Δύο ήττες σε τρεις αγωνιστικές για τη Λανς.

Next Article

Με πολύ καλή παράδοση η Τζένοα