30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Δεν μπορείς να κοντράρεις τη Ράγιο

Ράγιο

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική δράση στη La Liga της Ισπανίας. Φυσικά, ξεχωρίζει το παιχνίδι στο Βαγιέκας ανάμεσα στη Ράγιο και την Θέλτα.

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 12η αγωνιστική της La Liga, που ειδικά φέτος κρύβει αρκετές συγκινήσεις, τόσο στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, όσο και στην ουρά.

(19:30) Ράγιο Βαγιέκανο – Θέλτα

Την εξαιρετική της πορεία συνεχίζει η Ράγιο Βαγιεκάνο, που την περασμένη εβδομάδα επικράτησε και της Μπαρτσελόνα με 1-0. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μάλιστα αποτέλεσε και τη χαριστική βολή για τον τεχνικό των Καταλανών Ρόναλντ Κούμαν.

Η Ράγιο μετρά πλέον ένα σερί πέντε διαδοχικών εντός έδρας νικηφόρων παιχνιδιών, με τα τρία από αυτά να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς να έχει παραβιασθεί η εστία της. Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η παράδοση η οποία έχει κόντρα στη Θέλτα στο Βαγιέκας, εκεί όπου μετρά πέντε διαδοχικές νίκες. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ράγιο είναι η ομάδα με τα λιγότερα εντός έδρας under στην κατηγορία, μετρώντας μόλις ένα σε πέντε αναμετρήσεις.

Από την άλλη η Θέλτα συνεχίζει να έχει αλλοπρόσαλλη αγωνιστική συμπεριφορά. Βέβαια η τελευταία της ήττα ήρθε από την πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος Ρεάλ Σοσιέδάδ. Ωστόσο η εικόνα της δεν ήταν ενθαρρυντική. Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα ταξίδεψε η αποστολή για το Βαγιέκας.

? Η εξαιρετική κατάσταση των γηπεδούχων δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για να αμφισβητήσουμε το ότι τουλάχιστον δεν θα ηττηθούν. Παράλληλα τα πολλά over που έχουν φέτος, σε συνδυασμό με τον τρόπο που αγωνίζονται μας προϊδεάζουν για ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα. Στο 1.80 αυτήν την ώρα το συνδυαστικό 1Χ & Over 1.5.

(22:00) Λεβάντε – Γρανάδα

Η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη εξακολουθεί να είναι η Λεβάντε. Η ομάδα από τη Βαλένθια έχει παράλληλα και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί είκοσι τέρματα.

Ωστόσο, στο τελευταίο της παιχνίδι έδειξε πολύ καλά δείγματα, κάνοντας ζημιά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία απέσπασε ισοπαλία 2-2, παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ. Η αμυντική της λειτουργία εξακολουθεί να είναι προβληματική, εξαιτίας και των πολλών απουσιών, όμως επιθετικά δείχνει να πατάει καλύτερα.

Σε άσχημη βαθμολογική θέση βρίσκεται και η Γρανάδα. Η εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην ουραγό Χετάφε σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα έχει να διαχειρισθεί και το γεγονός πως ακόμα αναζητά την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη.

Στα θετικά το γεγονός πως έχει βρει δίχτυα και τις επτά φορές που έχει επισκεφθεί την έδρα της Λεβάντε, με την παράδοση πάντως να είναι μοιρασμένη.

? Δύσκολα μπορεί κανείς να στηρίξει την μια ή την άλλη ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού βράζουν στο ίδιο καζάνι. Σε ότι με αφορά θεωρώ αδικαιολόγητη την πτώση της απόδοσης του άσου, αφού εκτός από το ότι θα αγωνιστεί στην έδρα της η Λεβάντε δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο. Πρώτη επιλογή το goal/goal που έτσι και αλλιώς το στηρίζει και η παράδοση.

Μονά Αποδεκτά

⚽️19:30 Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα : 1Χ & Over 1.5 || 1,80 @ 30 Units

⚽️22:00 Λεβάντε – Γρανάδα: Goal/Goal || 1,90 @ 30 Units

Previous Article

Διπλασιασμός και… κάτι

Next Article

Με τα γκολ στη Νίκαια