26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

H ισοπαλία τους κρατάει ζωντανούς…

Προγνωστικά Στοιχήματος, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του! H ισοπαλία τους κρατάει ζωντανούς…

Καλημέρα σε όλους! Με τον 6ο όμιλο θα ασχοληθούμε σήμερα.

Χθες επιβεβαιώθηκε η βασική επιλογή με το Χ2 της Αρμενίας, αλλά οι δυο άλλες επιλογές χάθηκαν στο όριο. Η Γερμανία έμεινε στο 2-1 με την Ρουμανία, σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες μέχρι και το τέλος, ενώ τα Σκόπια κέρδισαν με 4-0 και μας χάλασαν το under3.5.

Σκωτία-Ισραήλ

Ο νικητής αποκτάει μεγάλο προβάδισμα για την δεύτερη θέση και μένει ζωντανός και για την πρώτη. Ισοπαλία έχουν στα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους.

✍️Με δυο νίκες έκλεισε η Σκωτία τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, ειδικά η τελευταία μέσα στην Αυστρία ήταν πάρα πολύ σημαντική. Θετικό για τους γηπεδούχους ότι μετά από καιρό θα παίξουν σε γεμάτο γήπεδο, αφού στο Χάμπντεν Παρκ ανακοινώθηκε sold out.

Το Ισραήλ έδειχνε στα καλύτερα του αλλά το 5-0 από την Δανία την προσγείωσε απότομα. Εντυπωσιακό ότι μετράει έξι σερί over3.5 σε επίσημα και φιλικά.

?Και οι δυο έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο στον όμιλο, η Σκωτία έρχεται και από μεγάλη νίκη, σε αντίθεση με το Ισραήλ που γνώρισε ταπεινωτική ήττα. Θεωρώ καλύτερη ομάδα του Ισραήλ, αλλά λέω να ρισκάρω με την ισοπαλία που θα τις κρατήσει και τις δυο, μέσα στο παιχνίδι. Πιθανό και το GG στο 2.05. Ισοπαλία έφεραν και τον Μάρτιο στο μεταξύ τους με το παιχνίδι να τελειώνει 1-1

Νησιά Φερόε-Αυστρία

✍️Από την πρώτη τους νίκη στον όμιλο έρχονται τα Φερόε, που κέρδισαν 2-1 την Μολδαβία και όπως δείχνει θα αποφύγουν την τελευταία θέση. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη μέσα στο 2021 σε επίσημο παιχνίδι .

Χειρότερα δεν γίνεται για την Αυστρία που έκλεισε τον Σεπτέμβριο με δυο σερί ήττες, από Ισραήλ και Σκωτία. Μόνο νίκη ψάχνει σήμερα αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στα Φερόε, αφού εκτός έμειναν οι Λίενχαρτ, Μπάουμγκαρτνερ, Λαζάρο και Αρναούτοβιτς. Ειδικά ο τελευταίος είναι πολύ σοβαρή απώλεια.

?Πολύ χαμηλά το διπλό, θα το πάρει λογικά η Αυστρία έστω και δύσκολα. Δεν είναι στα καλά της, έχει αρκετές απουσίες και ίσως να μην δούμε μεγάλο σκορ. Το διπλό και under3.5 στο 1.88

Μολδαβία-Δανία

✍️Κακή ομάδα η Μολδαβία, κακές και οι εμφανίσεις της και δικαιολογημένα βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Έχει πάρει μόλις έναν βαθμό μέχρι τώρα, αυτόν της ισοπαλίας εντός έδρας με τα Νησιά Φερόε στην πρεμιέρα, κατά τα άλλα τίποτα… Τιμωρημένος ο βασικός αριστερός μπακ Ρέαμπτσιουκ.

Τι να πει κανείς για τους Δανούς! Η ομάδα πάει τρένο, 6/6 με γκολ 22-0! Φυσικά και δεν υπάρχει άλλη ομάδα με τέτοια νούμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε εξαιρετική κατάσταση, στο τελευταίο συνέτριψαν το πολύ καλό Ισραήλ με 5-0. Λίγο κολακευτικό το σκορ για την εικόνα του αγώνα, αλλά αυτό έγραψε στο τέλος. Εκτός ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ  ο οποίος θα χάσει και το παιχνίδι με την Αυστρία.

?Με την φόρα που έρχονται οι Δανοί δύσκολα θα κολλήσουν εδώ. Παίζουν δεν παίζουν καλά, τα κερδίσουν όλα και σχετικά εύκολα μέχρι τώρα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και σήμερα. Δύσκολα θα σκοράρουν οι γηπεδούχοι, με τους Δανούς να μετράνε 6/6 NG. 8-0 ολοκληρώθηκε το μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Με το over στο 1.47 το μοναδικό που έχει αξία το over και NG στο 2.30

Single Bet:

⚽19:00 Σκωτία-Ισραήλ: GG || 2.05 @ 15 Units

⚽19:00 Σκωτία-Ισραήλ: X || 3.40 @ 15 Units

⚽21:45 Νησιά Φερόε-Αυστρία : 2 & Under3.5 || 1,87 @ 15 Units

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Χάροουγκέιτ

Next Article

«Τελικός» χωρίς κόσμο στην Ουγγαρία