22 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

6ος Όμιλος: Τα 3 από τα φαβορί βρίσκονται εδώ…

Τα τρία από τα φαβορί για να προχωρήσουν «βαθιά» στην διοργάνωση βρίσκονται στον 6ο Όμιλο. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, η κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πορτογαλία και η κραταιά Γερμανία συνθέτουν τον δυσκολότερο όμιλο στην διοργάνωση με την Ουγγαρία να…μπλέκεται στα πόδια τους. Ωστόσο από την στιγμή που η πρόκριση στους «16» αφορά και τις καλύτερες 4 Εθνικές ομάδες που θα καταλήξουν στην 3η θέση των ομίλων τους τότε όποια και από τις τρεις σε αυτό τον όμιλο πάρει την 3η θέση δεν νομίζουμε να τίθεται θέμα πρόκρισης…

Η Γερμανία από τώρα το ξεκαθαρίζουμε ότι θα έχει ένα προβάδισμα λόγο του ότι οι αγώνες του ομίλου αποφασίστηκε να διεξαχθούν σε 2 χώρες, την Γερμανία και την Ουγγαρία οπότε και ο παράγοντας έδρα θα παίξει τον δικό του ρόλο. Οι Ούγγροι είναι σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση αλλά από την άλλη θα παίξουν στην έδρα τους, μπροστά στο κοινό τους και θα επιδιώξουν να κάνουν εκπλήξεις.

.

Η αρχή λοιπόν θα γίνει στις 15 Ιουνίου και θα έχουμε 2 αγώνες, στις 19:00 η Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στο στάδιο «Πούσκας» ενώ στις 22:00 θα έχουμε το πολύ μεγάλο ντέρμπι Γερμανία-Γαλλία στην «Άλιαντς» Αρένα στο Μόναχο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 6ου ΟΜΙΛΟΥ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/Τρίτη 15/06

19:00 Ουγγαρία-Πορτογαλία: Πούσκας Αρένα, Βουδαπέστη

22:00 Γαλλία-Γερμανία: Άλιαντς Αρένα, Μόναχο

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/Σάββατο 19/06

16:00 Ουγγαρία-Γαλλία: Πούσκας Αρένα, Βουδαπέστη

19:00 Πορτογαλία-Γερμανία: Άλιαντς Αρένα, Μόναχο

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/Τετάρτη 23/06

22:00 Πορτογαλία-Γαλλία: Πούσκας Αρένα, Βουδαπέστη

22:00 Γερμανία-Ουγγαρία: Άλιαντς Αρένα, Μόναχο

Previous Article

Αυλαία με κίνητρο

Next Article

Με 33 ποδοσφαιριστές αρχίζει σήμερα προετοιμασία η Ιταλία